Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2012 Report Share Публикувано Февруари 3, 2012 Исках да кажа, че скоростите на запис, екстрите и поддържаните носители ме устройват в новото устройство и нямам желание да го сменям.Е, то всяко съвременно устройство предлага същите функции. Това твоето устройство с нищо не е по-специално от останалите на пазара. Има ли вариант, при който едно ново дъно да има съвместимост със сегашната ми система и евентуално с по-нов процесор, ако реша в бъдеще да сменям сегашния?Накратко: не. Инвестицията в друга дънна платка за цокъл 775 е меко казано глупава. Казах го по-нагоре, as9993 също го каза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 4, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 @Night_Raven,В момента в другата дискусия, с потребител "artgun" правим още опити за сегашното ми дъно. Понеже ми се струва, че има някаква надежда, за момента оставям тази дискусия. Ще пиша пак, след като стигнем до заключение.P.S. Може ли разяснение на терминът "цокъл"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2012 Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 P.S. Може ли разяснение на терминът "цокъл"?Линк към Wikipedia: CPU socket (на български "цокъл"). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост