valyo_93 Публикувано Януари 29, 2012 Report Share Публикувано Януари 29, 2012 Може ли да се намери схема за дъно ASUS P4P800 защото изгоря.Първо ми беше изгоряло захранването закарах го на сервиз смениха захранването и ми казаха че и дъното е изгоряло но неискаха даже и да се пробват да го оправят а да ми продадат друг.Няма подути кондензатори няма изгоряли транзистори включва се но само виндилаторите се чуват а на монитора не излиза нищо също така загрява биоса и един голям чип близо до биоса.Начинаещ съм но много искам да се занимавам точно с това,но имам познания по поправяне на телевизиона техника моля ви помогнете ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 30, 2012 Report Share Публикувано Януари 30, 2012 Здравей, поздравления за хубавото начинание, но без да се обиждаш това дъно не е като да поправяш телевизионна техника. Тук нещата са много по сложни за поправка. Не мисля че сам и без нужната техника можеш да го поправиш. Под техника имам предвид техниката, с която разработчиците на този тип технология разполагат за да установяват къде какъв проблем има за да разберат къде и как да го поправят. Според мен ако не откриеш проблема видимо в някой елемент не би могъл да го поправиш. Нека ако някой е на друго мнение да заповяда да го каже, аз също бих се зарадвал да разбера решения на проблема ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост