Jump to content

Проблем Лаптоп - Телевизор

Препоръчан пост

Здравейте,

Имам следния проблем. Имам лаптоп Ацер Аспире 5738 със видео карта Ати Радеон HD4570 и телевизор Philips (стара тръба) http://cache1.willhaben.apa.net/mmo/3/347/783/83_-886710394_hoved.jpg .Купих си VGA to S-Video кабел с надеждата да си гледам филмите на иначе големия телевизор, но уви не излиза нищо. Свалих си най новите драйвери на Ати, пробвах с различни честоти и резолюции, пак нищо. Телевизора има само СКАРТ вход, Композитен и С-Видео. Изчетох хиляди теми но не можах да намеря решение на проблема. Ако някой помогне ще стане милионер :D

Сподели другаде

Този кабел не функционира. От мястото, от което си го купил може и да твърдят обратното, но ако е от някой магазин можеш спокойно да отидеш до там и да им го върнеш или да ти подкарат картина през него. Има вариант да направиш този кабел VGA към Scart, Но трябва да разнищиш целия кабел и да го свържеш към Скарт букса, но не съм го пробвал и не знам дали работи, пък и изглежда много несигурно с едни такива 'хвърчащи' проводници. Потърси в нета за този вариант и ако ти допада и го направиш сподели мнение :)

п.п. четох, че може да става, но трябва да направиш настройки по видео картата, които не мога да ти кажа какви точно трябва да са. Успех.

Сподели другаде