Giggio Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Не съм наясно с ТХО и т.н., но когато извадя и вкарам отново захранващия кабел няколко пъти почти винаги тръгва без проблем. Това ме насочва,че надали е нещо толкова сериозно, но където и да попитам ме гледат като объл камък и ми казват да си купя TFT втора употреба. Ако имах необходимите финанси бих си купил чисто нов,но...Проблемът е ,че издава един такъв съскащ звук преди да тръгне, а ако не тръгне или не светва power бутона или тиктака и премигва точно като аварийните на кола (звукът идва точно под power бутона). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Ами явно наистина монитора е за сервиз. От къде си, защото имам нещо в предвид? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Giggio Публикувано Март 1, 2012 Report Share Публикувано Март 1, 2012 Ами явно наистина монитора е за сервиз. От къде си, защото имам нещо в предвид?"Бургас,морето и неговите трудови хора". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Giggio Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 Дотук разбрах едно:нося го в сервиз. Диагностиката не се ли заплаща? Ако ми поискат 20-30 лв. само за нея - наистина не си заслужава.Отделно и ремонт... Друг е въпросът дали още продават CRT-a, защото съм виждал само TFT втора ръка, и то на цена от 60-75% от цената на нов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 17Инча TFT си взе мой познат от сервиз, втора употреба за под 100лв(70, ако не бъркам). CRT-а се продават все още втора употреба, на цена под 50лв обикновено. А за това кой какво ще ти вземе - най-добре попитай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 По принцип в повечето сервизи се взима за работа т.е. за прегледа за да се види какво му е на монитора/телевизора/техниката и тогава евентуално, ако не е нещо скъпо за смяна (около 10 - 15 лева) го правят, ако не, се обаждат, казват колко ще струва и питат дали ще се прави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост