Barca123 Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Имам проблем със монитора,като пусна компютъра и почне да зарежда windowsa екрана светва и изгасва трябва да си играя 10-15мин да го пускам и гаса и да натискам копчето на монитора докато на екрана се покаже картина ..Видео картата ми е нова и мисля че проблема е в нея....Някои ако помогне ще съм му много благодарен ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Не разбрах кое копче трябва да натискаш 10-15 мин за да излезе картина ?Екрана светва и изгасва, това значи ли че се показва картина и изчезва или ?Пробвай под Safe Mode дали ще се получи същия проблем. Ако не знаеш как се влиза в този режим пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Barca123 Публикувано Януари 28, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Значи показва се картината и изгасва после натискам копчето на монитора за вкл. и изк. много пъти и се оправя...И ще съм благодарен ако обясниш как да го направа на save мод... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Ами това малко прилича на проблем с видео карта, но нищо не се знае. Под Safe Mode се влиза след като рестартираш компютъра и като почнат да се зареждат белите букви на черен фон почвай да натискаш F8 и ще ти даде избор на няколко режима. Safe mode, Safe mode with networking и т.н. Ти избери само Safe Mode и изчакай да се зареди и да се стартира и виж дали там имаш същите проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Barca123 Публикувано Януари 28, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Ще го опитам но ако нестане после трябва да се моля да се включи :S...Между другото видео картата е нова и след като я смениха ми прати този проблем.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Ами не знам дали е инсталиран правилни драйвер и дали ако е правилния е последната версия. Това можеш да го провериш лесно. Провери ако искаш все пак окабеляването на монитора ти хубаво, въпреки че това не би трябвало да е от това.Кажи все пак как се казва въпросната видео карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Barca123 Публикувано Януари 28, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Опитах но когато натискам Ф8 ми дава да избирам боот устроиства.... а неми показа нищо за safe mode... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Хмм странно, помня че и при мен се получи така на един комп с Asus дъно. Избери Hard diskа ти да буутне и след като натиснеш Enter за избора натискай пак F8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Barca123 Публикувано Януари 28, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Ще опитам Сега го направих на safe mode и когато ми зареди нямаше нет и и го рестартирах и се оправи сега настроено ли е вече на safe mode?Или не съм направил нищо.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Нещо не разбрах. То е ясно, че под сейф мод няма да има интернет, защото избрахме само Safe Mode , а не Safe mode with network. Целта да влезем в сейф моде е, че там се зареждат само стандартните драйвери и нищо излишно, за да може да се провери от къде идва проблема.Обаче така както си отговорил не успях да разбера, след като си рестартирал вече си влезе в нормален режим имаше ли проблеми ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Barca123 Публикувано Февруари 1, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2012 Да проблема си остана.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 1, 2012 Report Share Публикувано Февруари 1, 2012 Ами тогава би било добре да опиташ да махнеш драйверите, които са инсталирани в момента и да инсталираш най-новите от сайта на производителя.Иначе веднага ли след като ти я смениха, смисъл още като си взе компютъра и го пусна го имаше проблема ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Barca123 Публикувано Февруари 2, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2012 Ами тока гасна 1 път и след като доиде го пуснах и почна да прави тоя проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Февруари 2, 2012 Report Share Публикувано Февруари 2, 2012 Монитора ти е за ремонт. Как проблем с драйвери ще се оправя от натискане на power бутона на монитора?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 4, 2012 Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 Аз също се изгубих из темата, но интересно ми беше, че под Safe Mode няма проблем, поне така разбрах. А и сега разбирам, че тока е гаснал. Това обяснява много неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост