BgMafia Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Здравейте Модела на лаптопа е PCG-XG28Инсталирах Windows XP всички драйвери свалих инсталирах без проблем но само за мрежата нестава влезназ в разделаWireless инсталирах гова което е там и пак нищо.Помощ нещо ?От този саит ги свалих http://esupport.sony.com/US/perl/model-home.pl?mdl=PCGXG28&LOC=3#/downloadTab Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Какво точно значи "не става"? Бъди по-конкретен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 29, 2012 Report Share Публикувано Януари 29, 2012 ..."оригиналната" операционна система е била windows98 SE.Пробвай със "съвместимост 98".При мен така заработи и стария ми скенер под windows7 (съвместимост ...XP). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Януари 29, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2012 Значи проблема е че като сложа USB флашка за интернет и не ми я открива показва че липсва драйвер а обикновени флашки си чете. Като я сложа флашката за интернет и в Device Manager ми показва удивителна на USB Mass Storage пробвах с диска на XP да инсталирам драйвера и нестава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 30, 2012 Report Share Публикувано Януари 30, 2012 Кажи модела на тази флашка, няма ли диск с драйвери към нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост