alex_1407 Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Здравейте!Наскоро чух че имало Windows 8 Developer Preview.Интересуваше ме доста и реших да го пробвам на моят виртуален компютър със Virtual PC.Заредих .iso файлът и изглежда се инсталира нормално.Излиза надпис Windows 8 Developer Preview и седи така 20 секунди.След това ми излиза следното нещо "You PC is ran a problem that it couldn't handle,and now it needs to restart.You can search the problem online:HAL_INITIALIZATION_FAILED."Знам какво значи но как са оправя нещата?Давам картинка за да видите синият екран на windows 8: Как се образува този проблем,на какво се дължи и как да го премахна?СТАТИСТИКА НА ВИРТУАЛНИЯТ КОМПЮТЪР:Твърд диск C:/Virtual PC/Virtual Machines/Virtual Hard Disk/Pipe computer hard disk.vhdЦПУ:AMD Athlon ™ 2.29 GHzРАМ:320 MBРеална РАМ:1,00 ГБ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Струва ми се, че рама е много малък. Може това да е една от причините. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Пробвал съм с ВиртуалПЦ не можах да го подкарам.С Виртуал Бокс също не успях,защото има изискване за хардуерно ускорение,а при мен не го позволява.Инсталирах го без проблем на VMware Player.Слагаш го на Other .Можеш даго изтеглиш от тук-http://softvisia.com...ad.php?view.797.Инак на всички други виртуалки и аз стигах до този екран,до който и ти си стигнал.Само че като ти гледам рамта,едва ли ще ти се справи компютъра.Ако имаше поне 2гб.,щеше да е друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост