Jump to content

Препоръчан пост

Привет.

Имам малък проблем с програмата. Значи като правя клип, с песен и снимки, и след като запиша видеото не ми излизат снимки, а само песента се чува.. Тоест дава само черен екран. Ако може да ми кажете къде е проблема и как да го оправя! Мерси предварително :)

Сподели другаде

Отвори (стартирай) Windows Movie Maker и от Tools (Инструменти) - Options.. (Опции/Настройки), кликни на трите Restore All Defaults, намиращи се на табовете - General, Advanced, Compatibility. Накрая запази промените с бутона OK.

След което рестартирай програмата (затвори-отоври наново) и сложи отметка на

Tools - Options - General - Download codecs automatically. Отново рестартирай програмата и пробвай да направиш слайд от музика и картинки - запиши го като видео .wmv

Ако не стане, напиши дали ползваш някакъв пакет кодеци, с какъв плейър отваряш видео формати и каква е операционната система.

Сподели другаде

Не става.. Значи наскоро си изтеглих DivX кодеци.. Също така използвам само The KmPlayer, с него отварям филми, клипчета и т.н.

А операционната система ми е Windows XP Professional.

Изобщо си няма никва идея закво ми дава тоя проблем..

P.P А дали има някъв начин да изтегля. ново movie maker?

Сподели другаде

Виж дали си взел всички актуализации за Windows касаещи Windows Media Player и кажи коя версия на Movie Maker имаш инсталирана от Help - About Windows Movie Maker.

Можеш ли да отвориш въпросните слайдове с Windows Media Player?

А можеш ли въобще да отваряш .wmv файлове (свалени от нета) с The KMplayer и Windows Media Player?

Ето ти един файл с това разширение да тестваш (изтегли и разархивирай) -

http://www.box.com/s...eabgdpmbp2hbavu

Кодеците DivX преди проблема да се установи ли бяха инсталирани или после?

Сподели другаде

Да отварям wmv файлове. И преди като ги нямах кодеците ми вървеше, и след като ги инсталирах прави този проблен. Инче съм с Windows Movie Maker 2.6 Win7/XP + extras от замунда.. И се очудвам че няма повечето функции от предишния Movie maker..

Ето и една пик да видиш http://prikachi.com/images/571/4322571s.jpg

Сподели другаде

Версията на Movie Maker би трябвало да е 2.0/2.1 за Windows XP SP 3, а 2.6 е доколкото знам за Windows Vista.

Ето как стоят нещата на напълно актуализиран windows XP

post-16842-0-14121700-1327786294_thumb.png

Windows Movie Maker тъй като е част от Windows не бих тръгнал да го махам или да инсталирам върху него по-нови версии, защото стават "мазила" и после възникват проблеми.

Щом ти е работил преди инсталирането на кодеците DivX - махни ги, ако ти трябват някакъв пакет кодеци за да се ползват от друго приложение използвай K-Lite Mega Codec Pack 8.2.0

и пиши какво е станало...

Сподели другаде