Ботев Пловдив Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Привет.Имам малък проблем с програмата. Значи като правя клип, с песен и снимки, и след като запиша видеото не ми излизат снимки, а само песента се чува.. Тоест дава само черен екран. Ако може да ми кажете къде е проблема и как да го оправя! Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Отвори (стартирай) Windows Movie Maker и от Tools (Инструменти) - Options.. (Опции/Настройки), кликни на трите Restore All Defaults, намиращи се на табовете - General, Advanced, Compatibility. Накрая запази промените с бутона OK.След което рестартирай програмата (затвори-отоври наново) и сложи отметка наTools - Options - General - Download codecs automatically. Отново рестартирай програмата и пробвай да направиш слайд от музика и картинки - запиши го като видео .wmv Ако не стане, напиши дали ползваш някакъв пакет кодеци, с какъв плейър отваряш видео формати и каква е операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ботев Пловдив Публикувано Януари 28, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Не става.. Значи наскоро си изтеглих DivX кодеци.. Също така използвам само The KmPlayer, с него отварям филми, клипчета и т.н.А операционната система ми е Windows XP Professional.Изобщо си няма никва идея закво ми дава тоя проблем.. P.P А дали има някъв начин да изтегля. ново movie maker? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Виж дали си взел всички актуализации за Windows касаещи Windows Media Player и кажи коя версия на Movie Maker имаш инсталирана от Help - About Windows Movie Maker. Можеш ли да отвориш въпросните слайдове с Windows Media Player?А можеш ли въобще да отваряш .wmv файлове (свалени от нета) с The KMplayer и Windows Media Player?Ето ти един файл с това разширение да тестваш (изтегли и разархивирай) -http://www.box.com/s...eabgdpmbp2hbavu Кодеците DivX преди проблема да се установи ли бяха инсталирани или после? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ботев Пловдив Публикувано Януари 28, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Да отварям wmv файлове. И преди като ги нямах кодеците ми вървеше, и след като ги инсталирах прави този проблен. Инче съм с Windows Movie Maker 2.6 Win7/XP + extras от замунда.. И се очудвам че няма повечето функции от предишния Movie maker.. Ето и една пик да видиш http://prikachi.com/images/571/4322571s.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Версията на Movie Maker би трябвало да е 2.0/2.1 за Windows XP SP 3, а 2.6 е доколкото знам за Windows Vista.Ето как стоят нещата на напълно актуализиран windows XP Windows Movie Maker тъй като е част от Windows не бих тръгнал да го махам или да инсталирам върху него по-нови версии, защото стават "мазила" и после възникват проблеми. Щом ти е работил преди инсталирането на кодеците DivX - махни ги, ако ти трябват някакъв пакет кодеци за да се ползват от друго приложение използвай K-Lite Mega Codec Pack 8.2.0 и пиши какво е станало... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост