me4o12345 Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 Значи модема е на бтк там има интернет рутера е на друг доставчик и там има нет , мисълта ми е може ли да се направи wireless bridge м/у тях или няма никъв смисъл така ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 Какво по-точно искаш да постигнеш - споделяне на папки и принтери между двете мрежи, възможност за игра в двете мрежи или нещо друго?Ако смяташ да "сумираш" скоростта от двата доставчика - само с bridge няма да стане... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
me4o12345 Публикувано Януари 25, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2012 имам един свободен рутер без нет искам да направя wireless bridge между един от тези модема или рутера на които има нет ? как трябва да стане вкарвам в двата рутера мак адресите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 25, 2012 Report Share Публикувано Януари 25, 2012 Тези рутери имат ли възможност да работят в някакъв bridge режим изобщо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост