me4o12345 Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 принтера ми принтира празни страници когато му скимне от какво може да е това ? нямам malware spyware virusi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 Провери настройките му - размер на хартията и полета на страниците, например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Януари 26, 2012 Report Share Публикувано Януари 26, 2012 принтера ми принтира празни страници когато му скимне от какво може да е това ? нямам malware spyware virusiКакво ще рече "когато му скимне"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Днес си купих мастиленоструен принтер HP Deskjet 5520 ( мултифункционално у-во). Инсталирах му софтуера, всичко нормално, принтера работи. Свързах го безжично към домашната мрежа, която се състои от настолен компютър ( Windows 7), към който е включен рутер и лаптоп (Windows 7). Принтира си, няма проблем, но когато искам да сканирам нещо ми излиза само името на лаптопа и мога само на него да сканирам. Името на настолния компютър нещо не го намира. Каква настройка трябва да бутна, че да намери и компютъра. Искам също да кажа, че оригиналният диск с драйверите ги инсталирах на лаптопа, а понеже на настолния не ми работи CD-то, ги изтеглих от Интернет. Проблема е само когато сканирам, при принтирането няма проблем. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост