finalista Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 Снощи ми се ъпдейтна Win 7 Pro x64.Изключих го, той ми съобщи, че ще ъпдейтва, да не му спрам тока, аз си легнах и сутринта около 7 часа пускам лаптопа и досега виждма съобщение:В средата на екрана емблемата на Майкросот;Applying update operation 404 of 404 (\Registry\Machine\COMPONENTS\...) Има непрекъсната дискова активност - светодиода на HDD.Нормално ли е ? Или да го оставя още няколко часа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 ...аз по принцип за windows-а не ползвам ъпдейт ...(по-малко проблеми).Дори на XP-то беше на " turn off " ...само SP1,SP2 и SP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Януари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2012 Явно аз съм се прецакал с тези включени ъпдейти, защото все още продължава дисковата активност и същото съобщение стои на екрана .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 Значи, не е коректно да се обвини Майкрософт, за това, че има грешка при инсталирането на ъпдейти. Тази грешка може да е причинена от външни фактори, като драйвър, вируси и т.н. Като цяло ъпдейтите са хубаво нещо, което закърпва дупките по сигурността. Не знам как е най-правилно да се процедира в този случай, но ако бях аз щях да го рестартирам и да се моля да няма проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
comando1302 Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 ...аз по принцип за windows-а не ползвам ъпдейт ...(по-малко проблеми).Дори на XP-то беше на " turn off " ...само SP1,SP2 и SP3.Такива малоумни коментари може да пуска човек който не разбира нищо от компютри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Януари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2012 В 15:30 ще рестартирам лаптопа, защото повече не ми се чака, макар че в действителност си бачкам на десктоп компютъра и лаптопа не ми трябва, но не вярвам да има смисъл да чакам повече.Дано да не е хардуерен проблем, другото се оправя, ако ще и с нова инсталация ....//******************************************************//Рестартирах го и зареди, което ме радва.Така и няма да разбера какво е предизвикало повече от 8 часово въртене на HDD, без резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Януари 24, 2012 Report Share Публикувано Януари 24, 2012 От как имам компютър,винаги го ъпдейтвам и никога не съм имал проблем.Не знам кой вкарва тея мухи,че като се прави ъпдейт се прецаква Уина.Те от Microsoft сигурно трева пасат за да правят така,че да им се разваля ОС-та на хората с техния продукт.Възможно е да си имал проблем с нета и да се е прекъснал процеса.Пусни си една ръчна проверка за актуализации,за да видиш дали има нещо за обновяване и ако има задай да се актуализира.Ако нещо се е прекъснало би трябвало да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Януари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2012 Показа че има 16 успешно инсталирани ъпдейта на днешна дата.Показа един важен неинсталиран ъпдейт - инсталирах го ръчно и всичко е о.к. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост