Jump to content

Win 7 снощи ъпдейт - днес дълго се вижда съобщение

finalista

Препоръчан пост

Снощи ми се ъпдейтна Win 7 Pro x64.

Изключих го, той ми съобщи, че ще ъпдейтва, да не му спрам тока, аз си легнах и сутринта около 7 часа пускам лаптопа и досега виждма съобщение:

В средата на екрана емблемата на Майкросот;

Applying update operation 404 of 404 (\Registry\Machine\COMPONENTS\...)

Има непрекъсната дискова активност - светодиода на HDD.

Нормално ли е ? Или да го оставя още няколко часа ?

Сподели другаде

Значи, не е коректно да се обвини Майкрософт, за това, че има грешка при инсталирането на ъпдейти. Тази грешка може да е причинена от външни фактори, като драйвър, вируси и т.н. Като цяло ъпдейтите са хубаво нещо, което закърпва дупките по сигурността. Не знам как е най-правилно да се процедира в този случай, но ако бях аз щях да го рестартирам и да се моля да няма проблеми.
Сподели другаде

...аз по принцип за windows-а не ползвам ъпдейт ...(по-малко проблеми).Дори на XP-то беше на " turn off " ...само SP1,SP2 и SP3.

Такива малоумни коментари може да пуска човек който не разбира нищо от компютри.
Сподели другаде

В 15:30 ще рестартирам лаптопа, защото повече не ми се чака, макар че в действителност си бачкам на десктоп компютъра и лаптопа не ми трябва, но не вярвам да има смисъл да чакам повече.

Дано да не е хардуерен проблем, другото се оправя, ако ще и с нова инсталация ....

//******************************************************//

Рестартирах го и зареди, което ме радва.

Така и няма да разбера какво е предизвикало повече от 8 часово въртене на HDD, без резултат.

Сподели другаде

От как имам компютър,винаги го ъпдейтвам и никога не съм имал проблем.Не знам кой вкарва тея мухи,че като се прави ъпдейт се прецаква Уина.Те от Microsoft сигурно трева пасат за да правят така,че да им се разваля ОС-та на хората с техния продукт.Възможно е да си имал проблем с нета и да се е прекъснал процеса.Пусни си една ръчна проверка за актуализации,за да видиш дали има нещо за обновяване и ако има задай да се актуализира.Ако нещо се е прекъснало би трябвало да се оправи.
Сподели другаде