valyo_93 Публикувано Януари 23, 2012 Report Share Публикувано Януари 23, 2012 като го буутна още на първата стъпка нали трябва да се напише Format C: и да мина към следващата а нестава може ли причината да е че С е NTFS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 23, 2012 Report Share Публикувано Януари 23, 2012 ...преди време като си инсталирвах windows 98 ползвах FAT(сигурно така е трябвало) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 23, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2012 а не може ли да се направи фат при инсталацията Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 23, 2012 Report Share Публикувано Януари 23, 2012 ...мисля че всичко правех под DOS ,но ми трябва: -системна дискета за windows 98-CD с windows 98-в биоос-а флопито да е първо за boot ....и тогава ...a:\format c: под DOS форматира във FAT...търся кое устройство ми е за CD(по някога е различно от windows),като пробвам примерноd: <enter>d:\dir за да ми покаже какво "има"вътре ....излиза списък Като го намеря....стартирам setup.exe После диска си зарежда и "следвам инструкциите"......дано не пропускам нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 23, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2012 аз нямам флопи направих буутващ диск така че да не иска дискета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 23, 2012 Report Share Публикувано Януари 23, 2012 ...ако наистина е "boot" -то на черен екран трябва да те попита от къде да boot-не 1...от HDD2....oт CD ...и си избираш (второто)на следващия екран 1.Start windows 98 setup from CD-ROM (избираш)2.Start computer with CD -ROM support3 Start computer with without CD -ROM support....и нататък .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2012 съшност в един наръчник пишеше да избера първото и аз го избрах 1.Start windows 98 setup from CD-ROM (избираш) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост