valyo_93 Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 като се пробвам да я изтрия ми излиза грешкаcannot delete amd64:access is denied.make sure the disk is not ful or write-protectedand that the file is not currently in use.Не е в уиндоуса и е празна как може да се изтрие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Опитал ли си първо да я изтриеш след рестарт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2012 да нестава а и ако има значение съм със windows xp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
3dfx Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Възможно да е папка на работеща в момента програма.Провери кои програми се стартират заедно с Windows-a ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 23, 2012 Report Share Публикувано Януари 23, 2012 Изтеглете UnlockerЗапазете файла на Вашия десктоп.Стартирайте изпълнимия файл и инсталирайте софтуера.Стартирайте Unlocker.exeВ новопоявилия се прозорец изберете въпросната папка и натиснете OK.След това: http://img862.imageshack.us/img862/8072/unlockerdialogbox.png При поява на този прозорец от падащото меню изберете опция Delete. В противен случай направете снимка на новопоявилия се прозорец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 23, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2012 изтрих ги мерси за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DARK-MASTER Публикувано Януари 31, 2012 Report Share Публикувано Януари 31, 2012 И аз съм го имал тоя проблем на няколко компа. Това amd64 или какво е ми мяза като някакъв остатък от driver. И съм успявал да го изтрия само като форматирам раздела . Проблема е като се намира в раздел D където са личните неща.До сега не съм се мъчел да търся други начини. Ма е хубаво да ги знам щото знам 1 човек дето още си я има а скоро няма да преинсталира XPто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост