valyo_93 Публикувано Януари 21, 2012 Report Share Публикувано Януари 21, 2012 искам да изрежа само образа на човека без никакъф фон отзат ида го залепя на друго изображение има ли такава програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Януари 21, 2012 Report Share Публикувано Януари 21, 2012 За тази цел се ползва фотошоп (но той е с доста солена цена) или Gimp който е безплатна алтернатива на фотошопа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2012 имам фотошоп но незнам как да го направя може ли да ми обесниш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Ако искаш мога да ти го направя аз - изпрати ми го на ЛС и кажи какво точно искаш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2012 а неможе ли да ми обясниш как става защото не е една снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Един от начините е:Отваряш си снимката от която ще режеш и "Новата"-на която ще "слагаш".-Отиваш в снимката за "рязане"-Избраш иконката Lasso Tool и си "очертаваш"-Горе в "Edit" избираш Cut-Отиваш в "новата" и в Edit- "paste" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Един от начините е:Отваряш си снимката от която ще режеш и "Новата"-на която ще "слагаш".-Отиваш в снимката за "рязане"-Избраш иконката Lasso Tool и си "очертаваш"-Горе в "Edit" избираш Cut-Отиваш в "новата" и в Edit- "paste" Всъщност за всяка картинка може да се използва различни начини... има неща, които може да изрежеш много по-добре от Lasso Tool.За това избираш техниката си според самата картинка.Мога да ти обясня, но не ми се пишат романи, по-лесно ще ми е да ти го направя! Можеш да потърсиш във Youtube или vbox7 уроци УСПЕХ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 25, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2012 научих се как става рязането на снимки но като я преместя в друга страница става чернобяла може ли да се направи цветна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 15, 2012 Report Share Публикувано Февруари 15, 2012 Ново престъпление. С танк се бие врабче. Ако ползваш популярния виеуер за гледане на картинките FastStone, ще можеш да си ги режиш с два клика без загуба в качеството. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост