Jump to content

Конвертиране между видео-формати

Препоръчан пост

Format Factory примерно

Какви точно формати ще конвертираш?

Пиша една програмка чрез Делфи и използвам компонент TMediaPlayer. Открих, че този компонент един от форматите, с които не работи е .mkv, също открих че един от форматите с които работи е .avi ....

Но е възможно да направя още открития в бъдеще, така че не мога да кажа със сигурност точно какви конвертирания ще правя, за това поставям въпроса общо и не само за една програма ..

Сподели другаде

Значи с Format Factory за .mkv, към .avi няма да имаш проблем

това е ръководство за работа с програмата

http://forums.softvi...format-factory/

Благодаря !

Изпробвах я, работи перфектно засега ..

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Tърся програма за конвертиране от "exe" към "avi" Имам клипове в ехе формат направени с ProShow Gold,които искам да конвертирам в avi или друг подходящ формат.
Сподели другаде

http://vidrop.learnf...switch_lang/bg/ Опитах с препоръчаната програма,но не стана...някакви други идеи...

Пробва ли с тази "ProShow Gold" програма да заредиш това "exe" и да го конвертираш в нещо по познато от към видове видео формати?

или пробвай да го разархивираш. Много ми е интерестно що за кон...програма е по горе спомената, и какво има общо уиндоуския пакет с нея?

В крайна сметка ако не-можеш нищо да сториш качия тук, стига да не е нещо лично естественно !

Сподели другаде

След като е записан клипа в този формат тя не го приема отново. С нея могат да се обработват снимки,клипчета в avi формат и да се трансформират в един общ клип /филмче/.Филмчетата могат да се записват в най-различни формати.Аз избрах "Executable" / EXE/ защото образа е най-ясен, но не съобразих,че такъв формат не може да се качва във vbox,а филмчето е за В.Левски така,че не представлява нещо лично. Не може да се качи, за да го видите и евентуално да се помъчите да го конвертирате.Може би ще го приеме в DOX.bg
Сподели другаде

От многото четене в интернет, разбрах, че такива файлове не могат да се конвертират..

http://dox.bg/files/dw?a=e9922b8b3c Изпращам Ви линка към файла...даже и да не стане нищо,поне ще има един който го е видял...

Сподели другаде

От многото четене в интернет, разбрах, че такива файлове не могат да се конвертират..

И аз съм на това мнение. Единственото, което ми идва на ум е да ползваш някоя програма като CamStudio /не защото е толкова добра, но е безплатна/ и да си го свалиш като "avi" файл от екрана на самия компютър. После изрязваш с Boilsoft Video Splitter или VirtualDub началните и крайните си действея /там където движиш мишката по екрана за старт и стоп/ и си оставяш само записа по темата за Левски.

Сподели другаде

И аз съм на това мнение. Единственото, което ми идва на ум е да ползваш някоя програма като CamStudio /не защото е толкова добра, но е безплатна/ и да си го свалиш като "avi" файл от екрана на самия компютър. После изрязваш с Boilsoft Video Splitter или VirtualDub началните и крайните си действея /там където движиш мишката по екрана за старт и стоп/ и си оставяш само записа по темата за Левски.

Имам подобна,пробвах с нея,но резултатът не е същият. Но по нямане на друг вариант, ще се съглася и на това.

Сподели другаде