valyo_93 Публикувано Януари 18, 2012 Report Share Публикувано Януари 18, 2012 имам вградена видео карта и сложих външна но в биоса незнам как да я изключа излизат ми 4 опции PCI,PEG,PEG 2,onboard.Като върна настроиките по подразбиране ми го остава на PCI но не пише exsprees а видео картата ми е на PCI exsprees.Кое трябва да отметна и другите за какво са благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 18, 2012 Report Share Публикувано Януари 18, 2012 Какъв модел е дънната ти платка и какъв е BIOS-а ти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 19, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2012 дъното е Gigabyte H55M-S2 а чипсета е Intel® H55 Express Chipset извинявам се за бавните отговори но на моя компютар нямам интернет и пиша от училище и от другаде нужно ли е да се спира заштото виждам че и в device manager може да се даде disable на видео картата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 19, 2012 Report Share Публикувано Януари 19, 2012 Мисля, че когато сложиш външната видеокарта, дъното трябва да я засече и да изключи вградената. Пробвай да деинсталираш драйверите за вградената карта и инсталирай тези за външната, след като я сложиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 19, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2012 в момента съм с външната но в биоса ми го остава на PCI но според мен трябва да е на PEG как да го оставя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Януари 19, 2012 Report Share Публикувано Януари 19, 2012 Няма никакво значени и не влияе по инакъв начин на работата на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radogsmbg Публикувано Април 14, 2012 Report Share Публикувано Април 14, 2012 какъв ти е процесора с вградена видеокарта ли е или не е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 14, 2012 Report Share Публикувано Април 14, 2012 Последното мнение в темата е от преди почти три месеца. Предполагам, че потребителят е намерил отговор на въпроса си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост