Димитър Биков Публикувано Януари 16, 2012 Report Share Публикувано Януари 16, 2012 От 2 дни постоянно ми крашва и се рестартира. Най-често докато съм в интернет, но и без да се работи, пак се рестартира.Мислех, че е влезнах в рестартиращ луп или нещо подобно, но не е. On Mon 16.1.2012 ?/ 16:15:32 GMT your computer crashedcrash dump file: C:\Windows\Minidump\011612-30544-01.dmpThis was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40)Bugcheck code: 0x1A (0x5002, 0xFFFFF70001080000, 0x2BDC, 0x22BDDFFFFFFFE)Error: MEMORY_MANAGEMENTfile path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exeproduct: Microsoft® Windows® Operating Systemcompany: Microsoft Corporationdescription: NT Kernel & SystemBug check description: This indicates that a severe memory management error occurred.This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules.The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time Това е репорт от WhoCrashed, но от него не ми стана много ясно, за какво става на въпрос.Някой ако е имал подобна ситуация и е намерил решение, нека да сподели.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Януари 16, 2012 Report Share Публикувано Януари 16, 2012 Това е дословен превод - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Януари 16, 2012 Report Share Публикувано Януари 16, 2012 Пусни един тест на паметта като начало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Биков Публикувано Януари 16, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2012 Това е дословен превод -Много ми помогнахте, благодаря. Как ли не се сетих да си го преведа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 17, 2012 Report Share Публикувано Януари 17, 2012 Можеш и тази тема да погледнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Биков Публикувано Януари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2012 Можеш и тази тема да погледнеш.Благодаря. Проблема е решен.Направих memory test на флашка. Показа ми, че проблема идва от RAM-a.Остана само да пробвам един по един рама, докато намерих проблемният. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост