Tokera Публикувано Януари 11, 2012 Report Share Публикувано Януари 11, 2012 Искам, да си изтегля файл, който се отваря с вграден флаш плеър на уеб сайт. Има ли някаква възможност това да стане, имам инсталиран Bullzip, но никъде няма опция за принтиране.Ето и как изглежда адреса на файла,след точният адрес на сайта : /main.asp?act=uchf&subject=2&type=0&sub=&file=Uchebno_posobie_SMM_2009-10.pdfНякакви идей как да стане това нещо ?Прикачам и снимка, ако някой не ме е разбрал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Януари 11, 2012 Report Share Публикувано Януари 11, 2012 Дай целият линк да пробваме това-онова... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 11, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2012 Аз, ще ти го дам, ама се изисква регистрация, която няма как да предоставя. Ето го и целият линк:http://wdo.uni-svish...SMM_2009-10.pdf Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Януари 11, 2012 Report Share Публикувано Януари 11, 2012 ..няма значение Ако се регистрирам с измислен факултетен номер най-вероятно няма да стане, ако ми намериш подобна страница бих опитал, но така на сляпо няма как да тествам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост