Night_Raven Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 А сигурен ли си, че си изтеглил безплатната версия, защото на сайта ни се намира и платената? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aichi Публикувано Януари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Да изтеглих безплатната, но както и да е дръпнах си програмката от замундата, 'кракнах " я и сега всичко е наред отне около 30 минути д ами раздели дисковете но сега всичко е наред и всичко си работи.Благодаря за бързите отговори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Да изтеглих безплатната, но както и да е дръпнах си програмката от замундата, 'кракнах " я и сега всичко е наредКракване на безплатна програма. Просто гениално. Това ли е новата мода в България - кракване на продукти, които нямат нужда от кракване? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aichi Публикувано Януари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Кракване на безплатна програма. Просто гениално. Това ли е новата мода в България - кракване на продукти, които нямат нужда от кракване?Явно не съм се изразил правилно въведох серииния номер на продукта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Е, щом си въвел сериен номер от Замунда, значи ще да е нелегален, т.е. все пак е кракване. Ако става въпрос за безплатната програма, няма абсолютно никаква причина да се сваля от нескопосани тракери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aichi Публикувано Януари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Тази безплатната програма от линка е само демо версия и не ми свърши работа.Иначе нямаше да пиша за този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2012 Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Зависи точно какво си изтеглил. Ако си изтеглил програмата от долните оградени линкове, да, ще да е била демо. От горните обаче се сваля безплатната версия, която при инсталация предлага безплатна регистрация и получаване на сериен номер.http://i.imgur.com/RHEz0.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aichi Публикувано Януари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2012 Грешката е моя теглих от долните линкове, явно е трябвало отгоре.Както и да е важното че се свърши работата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aichi Публикувано Януари 29, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2012 Колеги ново 20-се днеска.Свалям си разни филми и гледам, че в папката където съм свалил филма не прави разлика в изображението на файловете които са с видеото и които са със субтитрите.Има си ги разширенията например .avi или .srt, но отпред иконката е еднаква.Докато на компютъра филма ми е с жълта иконка а субтитрите със зелена (използвам км плеър).Ако някой знае как да променя това недоразумение ще се радвам.На лаптопа също имам км плеър и като кликна на видеото директно ми го отваря с него, но понякога не чета разширенията и отварям субтитрите първо и филма не тръгва, а ако имах цветните различия щеше да е значително по-лесно.Дано сте ме разбрали какво ви питам.А също и уинампските файлове не ми ги показва а са с някаква нотичка отстрани синя, явно си ги отваря по подразбиране с уиндоуския плеър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 29, 2012 Report Share Публикувано Януари 29, 2012 Ами избери отварянето на файла Open with -> Choose default program и избери това , което искаш да е по подразбиране за напред. Има една отметка "Always use that program ...." след като я отметнеш, вече това ще е програмата, с която ще отваряш този тип файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aichi Публикувано Януари 29, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2012 За това мерси а как да го накарам да ми разграничава файловете със субтитрите и с филмите визуално, а не да се чудя и да гледам всеки път разширенията на файловете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 29, 2012 Report Share Публикувано Януари 29, 2012 Ами точно като зададеш с коя програма да ти се отваря видеото и иконата на файла се променя според съответния плейър, а тази на субтитрите би трябвало да си остане същата. Ако това не ти е достатъчно - можеш да си инсталираш Q-Dir или друг съвременен файлов мениджър и в настройките да зададеш за всеки файлов формат различен цвят и даже вид на шрифта на името му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aichi Публикувано Януари 30, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2012 Благодаря за съвета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост