Jump to content

Въпрос относно прехвърляне на информация

Препоръчан пост

Да изтеглих безплатната, но както и да е дръпнах си програмката от замундата, 'кракнах " я и сега всичко е наред отне около 30 минути д ами раздели дисковете но сега всичко е наред и всичко си работи.Благодаря за бързите отговори.
Сподели другаде

Да изтеглих безплатната, но както и да е дръпнах си програмката от замундата, 'кракнах " я и сега всичко е наред

Кракване на безплатна програма. Просто гениално. Това ли е новата мода в България - кракване на продукти, които нямат нужда от кракване?

Сподели другаде

Кракване на безплатна програма. Просто гениално. Това ли е новата мода в България - кракване на продукти, които нямат нужда от кракване?

Явно не съм се изразил правилно въведох серииния номер на продукта.

Сподели другаде

Е, щом си въвел сериен номер от Замунда, значи ще да е нелегален, т.е. все пак е кракване. Ако става въпрос за безплатната програма, няма абсолютно никаква причина да се сваля от нескопосани тракери.
Сподели другаде

Зависи точно какво си изтеглил. Ако си изтеглил програмата от долните оградени линкове, да, ще да е била демо. От горните обаче се сваля безплатната версия, която при инсталация предлага безплатна регистрация и получаване на сериен номер.

http://i.imgur.com/RHEz0.png

Сподели другаде

Колеги ново 20-се днеска.Свалям си разни филми и гледам, че в папката където съм свалил филма не прави разлика в изображението на файловете които са с видеото и които са със субтитрите.Има си ги разширенията например .avi или .srt, но отпред иконката е еднаква.Докато на компютъра филма ми е с жълта иконка а субтитрите със зелена (използвам км плеър).Ако някой знае как да променя това недоразумение ще се радвам.На лаптопа също имам км плеър и като кликна на видеото директно ми го отваря с него, но понякога не чета разширенията и отварям субтитрите първо и филма не тръгва, а ако имах цветните различия щеше да е значително по-лесно.Дано сте ме разбрали какво ви питам.А също и уинампските файлове не ми ги показва а са с някаква нотичка отстрани синя, явно си ги отваря по подразбиране с уиндоуския плеър.
Сподели другаде

Ами избери отварянето на файла Open with -> Choose default program и избери това , което искаш да е по подразбиране за напред. Има една отметка "Always use that program ...." след като я отметнеш, вече това ще е програмата, с която ще отваряш този тип файлове.
Сподели другаде

За това мерси а как да го накарам да ми разграничава файловете със субтитрите и с филмите визуално, а не да се чудя и да гледам всеки път разширенията на файловете?
Сподели другаде

Ами точно като зададеш с коя програма да ти се отваря видеото и иконата на файла се променя според съответния плейър, а тази на субтитрите би трябвало да си остане същата. Ако това не ти е достатъчно - можеш да си инсталираш Q-Dir или друг съвременен файлов мениджър и в настройките да зададеш за всеки файлов формат различен цвят и даже вид на шрифта на името му. :)
Сподели другаде