psiko Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Един прятел си купи лаптоп и забелязах че нямаше локален диск D, проблем ли е това. Щото някой ми каза че ако няма локален диск D след време можел да се развалил лаптопа. Стана ми интересно. Малко информация за липсващ локален диск D. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Поначало всички лаптопи се продават така ,без да е разделен хард диска.Има доста добри програми с които може да си раздели диска и да и направи дялове без да губи информация ,или при следващото преинсталиране да си раздели диска на дялове . А за това че ,ще се развали лаптопа ако няма D, по-голяма глупост не бях чувал . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Януари 6, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Благодаря за информацията! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Start - Run (Изпълнение) - diskmgmt.msc В Disk Management ще видиш на колко дяла (партишъна) е разделен HDD (хард-а)При инсталацията на някои самоделки на windows първоначално липсва дял D:Но от по-горното меню се вижда и се оправя с поставяне на буква на самия дял. Ако няма дял D:, то както е написал потребителя преди мене, просто не са ти разделили HDD. За тази цел можеш да изполваш например -EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост