Jump to content

Проблем с HDD на лап-топ Dell Vostro 1015

Препоръчан пост

Привет,

Тази вечер внезапно, без никакви предшестващи индикации и признаци за проблем, напълно уж нормално работещия ми лап-топ се рестартира и повече не можах да стартирам Windows по никакъв начин - нито под safe mood, нито с last good known configuration... Постоянно се появява (добре познатия) син екран с надпис hard drive not found. В BIOS се вижда.

Единственото, което успях да направя по-смислено последния половин час, е да активирам някаква автоматична тест процедура, която вади следната грешка:

http://i43.tinypic.com/2wf8tg3.jpg

Tотално се изгубих вече какво да правя. Най-интересното е, че гаранцията на лап-топа изтича точно след седмица...

Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има някакви идеи какво да направя оттук насетне и как да спася харда, или поне някаква информация от него, нека сподели.

Предварително благодаря и лека вечер :)

Edit: Съжалявам за прекрасното качество на приложената снимка, но телефона беше най-близо до мен в този момент...

Сподели другаде

Може би ще е добре да натиснеш Y, за да продължи тестът. И все пак ми се струва, че ще е добра идея да го отнесеш в сервиза. Не знам дали ще има проблем заради малкото оставащо време, но ако проблемът е хардуерен, ще трябва да се провери така или иначе.
Сподели другаде

• 2 months later...