abracadabra Публикувано Декември 31, 2011 Report Share Публикувано Декември 31, 2011 Счупи ми се пластмасовия корпус на старото дистанционно на ТВ. Купих едно "универсално" за 10 лв. И пробвах да го настроя. Не се получи-максимум 2-3 копчета работеха. И сега така ми стои. А на телевизора пак си карам със старото.Знаете ли има ли възможност да направя да работи със новото. Но чрез настройка на става. А то на старото от къде идва сигнала? Някакъв чип ли е? Може ли някаква част от старото да сложа в новото и да използвам новото? Диодчето, или друго?Ето го новото разглобено: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Декември 31, 2011 Report Share Публикувано Декември 31, 2011 Потърси ново тук:http://www.rc-bg.net...520c579d23f45e5Не са много скъпи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 5, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2012 Да, ще потърся. Много голям избор имат. Ама аз искам да се помъча да направя от двете които ги имам едно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост