Александър Конев Публикувано Декември 31, 2011 Report Share Публикувано Декември 31, 2011 Миналият понеделник го бях взел на вън с мен,слушах си музика и в момента в който си тръгнах аз го затворих с включен media player(лаптопа минава на режим "Stand by").И докато съм вървял ми е паднала батерията.Сега го пускам и ми стой черен екран... преди време имах същия проблем с черния екран.Занесох го на сервиз и ми го върнаха без преинсталиран windows. Ще съм много благодарен ако някой ми каже как става този номер? (лаптопчето няма CD, notebook e) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 31, 2011 Report Share Публикувано Декември 31, 2011 Кой номер как става точно? Как се е появил черният екран или как е премахната операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Александър Конев Публикувано Януари 1, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 1, 2012 Извини ме грешно си ме разбрал върнаха ми го без да са му преинсталирали windows-a... a въпросът ми е как са го оправили без да го преинсталират (става дума за черния екран) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Януари 1, 2012 Report Share Публикувано Януари 1, 2012 Ч.Н.Г. !Предполагам, че са му заредили батерията.С 'паднала' батерия, няма как да тръгне .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Александър Конев Публикувано Януари 1, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 1, 2012 всичко му се включва.... дори и ерана свети но... неще да покаже нищо... мн гаден бъг на windows xp :| Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Януари 1, 2012 Report Share Публикувано Януари 1, 2012 Ч.Н.Г. и от мен!Пьрво пишеш, че са го оправили без да го преинсталират, а екрана си му е черен?! После казваш, че екрана свети, но какво показва? Показва ли поне пьрвоначалните надписи за инициализиране на устройствата (или логото на лаптопа - фирма производител...), и опциите за влизане в биос, буут меню и т.н.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Александър Конев Публикувано Януари 5, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2012 "Пьрво пишеш, че са го оправили без да го преинсталират, а екрана си му е черен?!"Исках да кажа ,че преди време имах същия проблем, но го занесох на сервиз и ми го върнаха оправен, без да му е преинсталиран windows-a Ч.Н.Г. и от мен!Пьрво пишеш, че са го оправили без да го преинсталират, а екрана си му е черен?! После казваш, че екрана свети, но какво показва? Показва ли поне пьрвоначалните надписи за инициализиране на устройствата (или логото на лаптопа - фирма производител...), и опциите за влизане в биос, буут меню и т.н.?А проблема > екрана е изцяло черен само светят лампичките по корпуса не показва нито биос нито нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Е, то звучи, че сякаш отново е за сервиз. Ти въобще не попита ли какъв е бил проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Александър Конев Публикувано Януари 6, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Е, то звучи, че сякаш отново е за сервиз. Ти въобще не попита ли какъв е бил проблемът?Той от ново е за сервиз ама нямам пари...А ето това е проблема:Затворих с включен media player(лаптопа минава на режим "Stand by").И докато съм вървял ми е паднала батерията. => Черен екран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Имах предвид дали си попитал къде е била причината за проблема и как са го отстранили. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Александър Конев Публикувано Януари 7, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2012 He :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex_1407 Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Така Stand By режимът обикновено записва паметта във основният хард диск и се изключва както и при включването се зарежда със пуснатите програми.Щом ти е паднала батерията във Stand By то той би трябвало да се изключи целият без да запише нищо.Две причини от какво се е случило това сриване:-Хард дискът се е повредил тъй като той е включен и е записал паметта като се изключи параментално (от тока) той забравя цялата памет.Най-вероятно е повреден и от сервиза някак го оправят без да форматират или сменят хард диска.-Хард дискът не може да зареди Windows-а тъй като той вече е бил стартиран.Препоръчвам ти следващият път да гледаш батерията :-)От сервиза не знам как ти го оправят но най-добре е да си разглобиш компютърът и да поставиш хард диска на друг компютър и виж дали ще се зареди.Ако не значи хард диска е увреден сериозно и се налага да го сменяш :-( Ако се зареди имаш някакви проблеми със ЦПУ-то или дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост