lozan1 Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 1. От къде e по-изгодно да се закупи Windows 7 и Microsoft Office 2010? 2.Възможно ли е да се закупят по-стари версии, на по-ниски цени? Необходими са за домашен компютър!Искам да съм легалееееееееееееееееееееееен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Петър Стоянов Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 MICROSOFT WINDOWS 7 Home ОЕМ е на цена около 180-190лвMicrosoft Office цените тръгват от около 400лв и стигат до над 1000лв в зависимост от версията и лиценза.Можеш да си легален и без да даваш един куп пари. Ubuntu е чудесна операционна система,а OpenOffice е напълно безплатен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Петре, OEM (DSP) лицензите се продават само с нов компютьр!За компютьр който вече имаш и искаш да си купиш Уиндоус цената е сьвсем друга и е с Retail лиценз! Ето пример за такьв Уиндоус с Retail лиценз: http://www.multirama...retail-box.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Петър Стоянов Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Знам какво е ОЕМ лиценз и със сигурност ти казвам че можеш да си закупиш такъв и без да взимаш компютър. Бих дал и линкове към 4-5 от по известните онлайн магазини но не смятам че е нужно. А пък Мултиизмама са мошеници от тях няма да купя дори да е последния магазин в България. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Мултирама ги посочих защото най-лесно открих Уиндус с Retail лиценз там понеже в браузьра ми опера го имам като бьрзо стартиране!Иначе може и от кьдето си иска да си купи, но не знам дали ще му дадат такьв с OEM лиценз без да си купува компютьр?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lozan1 Публикувано Декември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Благодаря! Вихрат се спорове, но въпросите остават без отговори!1 От къде e по-изгодно да се закупи Windows 7 и Microsoft Office 2010?2.Възможно ли е да се закупят по-стари версии, на по-ниски цени? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Потърси дистрибуторите на Microsoft в България и виж какви оферти ще ти предложат.Виж и магазина на Microsoft, особено, ако имаш кредитна карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост