dimitrova15 Публикувано Декември 29, 2011 Report Share Публикувано Декември 29, 2011 Добър вечер.Търсих подходяща тема, за моя проблем, но не намерих и затова направих нова. Извинявам се предварително! Имам следния проблем: бях с windows xp и нямах проблеми с камерата, но преди известно време ми преинсталираха лаптопа и сега съм с windows 7. Пробвах какво ли не, но не мога да си оправя камерата. Инсталирам драйвери, но когато отворя BisonCam-а ми излиза следното нещо: Please turn on the camera power. Някой знае ли какъв може да е проблема и как мога да си оправя камерата? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Декември 29, 2011 Report Share Публикувано Декември 29, 2011 Пробвай с ТОЗИ драйвър, като първо избереш съвместимост със Windows Vista и след това изпълни като администратор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitrova15 Публикувано Декември 29, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2011 Пробвай с ТОЗИ драйвър, като първо избереш съвместимост със Windows Vista и след това изпълни като администратор. Не става. Пак излиза същото съобщение. :( Вече започвам да се замислям дали няма накакъв проблем със самата камера... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Какъв е моделът на лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitrova15 Публикувано Декември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Какъв е моделът на лаптопа? MSI ms-163b ми е лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 30, 2011 Report Share Публикувано Декември 30, 2011 Извинявам се за предишния ми въпрос, който не беше на място. Не знам поради каква причина не съм забелязал, че сте споменали модела на лаптопа в заглавието на темата. Върху самия панел на лаптопа би трябвало да има бутон P1, намиращ се до бутона за включване/изключване на системата. Натиснете го веднъж. Проверете дали проблемът е все още налице. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitrova15 Публикувано Декември 31, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2011 Извинявам се за предишния ми въпрос, който не беше на място. Не знам поради каква причина не съм забелязал, че сте споменали модела на лаптопа в заглавието на темата. Върху самия панел на лаптопа би трябвало да има бутон P1, намиращ се до бутона за включване/изключване на системата. Натиснете го веднъж. Проверете дали проблемът е все още налице. Четох по форуми и статии, че има бутон за включване. Разбрах за този Р1, но когато го натиснах ми излезна Unknown Device, и е с жълто- оранжево триъгълниче с удивителен вътре. Явно има и друг проблем, който не знам откъде идва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 31, 2011 Report Share Публикувано Декември 31, 2011 А опита ли да инсталираш драйвера след натискането на този бутон и появяването на това неизвестно устройство с удивителен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitrova15 Публикувано Януари 2, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 2, 2012 Да, но пак излиза същия проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2012 Report Share Публикувано Януари 3, 2012 Кликни два пъти върху обекта с въпросителна/удивителна (уеб камерата), иди на подпрозорец Details, от падащото меню избери Hardware Ids, направи снимка и я публикувай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitrova15 Публикувано Януари 3, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2012 http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1325625367r.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2012 Report Share Публикувано Януари 5, 2012 Само това ли е неразпознатото устройство? Опитай това, което ти казах, но влез в Device Manager първо. Там същото устройство ли не е разпознато? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitrova15 Публикувано Януари 5, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2012 Там излиза абсолютно същото. От никъде не става да инсталирам драйверите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Сигурна си, че точно това устройство се появява след натискане на въпросния бутон. Ако да, опитай следното: отвори Device Manager, кликни два пъти върху Universal Serial Bus controllers, деинсталирай всички USB Root Hub устройства (десен клик -> Uninstall -> OK), след това деинсталирай всички контролери (по същия начин). Ако ти бъде поискан рестарт преждевременно, откажи. Рестартирай чак накрая. След рестарта опитай отново да задействаш камерата и да инсталираш драйвера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост