Jump to content

Проблем със затваряне на браузъра при сваляне на антивирусни програми

Препоръчан пост

Правих всичко по стъпките ти обаче само накрая не разбрах за какви пресни дневници става въпрос?Как да ги направя ?

По същия начин по който поставях и тези текстове ли?

За каква ОС става въпрос ?

Сподели другаде

Правих всичко по стъпките ти обаче само накрая не разбрах за какви пресни дневници става въпрос?Как да ги направя ?

По същия начин по който поставях и тези текстове ли?

За какви стъпки става въпрос? Да не си прилагал скриптовете, които са дадени в темата?

Сподели другаде

Правих всичко така както обяснихте на Stefan Malchev,обаче пак ми се затваря браузара когато трагна да свалям анти вирусна.

Операционната ми система е Windows XP sp3

Сподели другаде

Правих всичко така както обяснихте на Stefan Malchev,обаче пак ми се затваря браузара когато трагна да свалям анти вирусна.

Операционната ми система е Windows XP sp3

Скрипта, който е даден на Stefan Malchev си е за неговия случай и не трябва само поради факта, че имаш подобен проблем да използваш същите програми/скриптове. Това може да повреди ОС

Всички указания са индивидуални и касаят точно определен потребител.

Сподели другаде

SP3 съдържа всички актуализации, функции и промени на SP2, като добавя и още:

- всички актуализации за сигурността от излизането на SP2 до излизането на SP3;

- някои малки подобрения на мрежовите възможности, инсталацията (ако SP3 е вграден в нея) и др.

- евентуално някои много дребни промени по някои опции и поведения на ОС.

Като цяло е невъзможно да се даде максимално пълен и точен списък.

Сподели другаде

Има ли кой знай каква разлика м/у Windows XP sp2 и Windows XP sp3

Не е проблема дали си със SP2 или SP3, а става въпрос дали си "въвел" в твоята машина (компютър) чрез OTL скриптовете на Night_Raven, които касаят случая на Stefan?

Ако има 1000 случайно избрани потребителя на ОС: Windows XP дори и с един и същ SP, дали аджеба ще имат еднаква конфигурация, еднакви драйвери, еднакви програми инсталирани, действащи процеси, вируси (евентуално) и т.н. ?

Затова първо се скенира с OTL, прикачват се дневниците (логовете) и на базата на тях за конкретния случай програмиста, който ги изисква пише скрипт, който дадения потребител (не всички потребители) въвежда за да си реши проблема. После се изискват "пресни" (нови) дневници (логове) за да се прегледат отново и да се отчете има ли промяна.

Сподели другаде