Пулсар Публикувано Декември 29, 2011 Report Share Публикувано Декември 29, 2011 Здравейте!Ползвам Mozilla Firefox като основен браузер! Но с него имам проблем с вмъкване на връзка в АБВ пощата! При използване на Internet Explorer този проблем го няма.Това ме навежда на мисълта,че може би е нужна допълнителна настройка на Mozilla Firefox,или в пощата на АБВ,която не зная как и от къде да я направя и се надявам на вашата помощ!http://www.picvalley.net/u/1639/8102942239724871031325157455x1WEfCfjSTSHM7lRNYWJ.JPGhttp://www.picvalley.net/u/2621/894083395774205931132515745938btK47B9UwkQVXUfmuD.JPGНе зная дали това има значение за решаване на проблема,но го давам като допълнителна информация.Използвам операционна система Windows 7 Ultimate 32bit.Благодаря на всички отзовали се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 29, 2011 Report Share Публикувано Декември 29, 2011 И при мен е така.Тествах с няколко уеб-браузера: Опера, Файрфокс, Интернет Експлорър 8 и установих, че само с последния от изброените е възможно вмъкване на линк с помоща на бутончето, което си показал и то само ако е "старият облик" на пощата.При новият интерфейс, дори и с IE не е възможно.Дали е от JAVA script-a или от нещо друго - нямам идея... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Декември 29, 2011 Report Share Публикувано Декември 29, 2011 И при мен е същото;Ужким АБВ-то правели нещо а иначе няма нищо.Нямам иконка долу у лЕво,камо ли да правя някакви настройки.АБВ-то яко лъже.По принцип проблема не ми е пощата.Там е работата че не мога да открия темата която беше преди два дена.Имам кюнец техно-нещо-маркетово/отвсякъде/знам че са гола вода-но го имам/от скоро/.Купих го и си инсталирах ХР-никакви ядове-за нищо,дойде едно приятелче и каза че е грехота да нямам с тези параметри 7-ца.Инсталира я.Проблемът ми е че докато записвах на диск филм-накратко -просто ДВД-то спря и от тогава не възприема никакви дискове-пише вкарай диск-при положение че е там и го изкарва;В гаранция е - но има ли смисъл да оставам без кюнец близо месец за едно ДВД Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост