spoldink Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Камера работeше идеално, След форматиране на С-то ( Windows XP ) отказа.Нито един USB порт не я чете ( дава ми " възникна проблем при инсталирането на драйверите" ). LED индикато си свети на камерата но....до там,Камерата е Laccess AP-3211U ( или поне само това пише на нея ) Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Ами щом Windows-a е отказал нормално и други неща да откажат.Аз ви предлагам да си преинсталирате Windows-a да си инсталирате всички нужни дарйвери и да опитате пак.А много ми е интересно и как сте го форматирали без да преинсталирате? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spoldink Публикувано Декември 27, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2011 О не се занимавах аз с това, дадох го на Компелкс 2000 и да преинсталираха го.Не знам дали е от полза информацията но камерата е без CD. И на друго РС-и работи. EDIT: Имам и два дистка - Driver and Utilities CD for nVidia Chipset и Win Fast 3D Graphics Series. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Отвори Device Manager, намери уеб камерата, кликни два пъти върху нея, иди на подпрозорец Details, от падащото меню избери Hardware Ids, направи снимка и я публикувай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spoldink Публикувано Декември 27, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2011 http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1325001427f.JPGИзвинявам се за глупавия въпрос...но никъде не намирам камера.Imaging devices няма нищо там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Тогава кликни два пъти върху USB Device. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spoldink Публикувано Декември 27, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2011 http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1325002786q.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Това трябва да е нужният драйвер. Кликни линка за сваляне под "Download Now" и вдясно от изображението с бяла стрелка на зелен фон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spoldink Публикувано Декември 27, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Night_Raven Благодаря ти от все сърце за положеното усилие и отделеното време. Весели празници Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост