Jump to content

Проблем с mp4 плеър Diva FX61

Препоръчан пост

Плеъра е нов, при първото му вклюване си разпозна папките и информацията, която бях вкарал на допълнителната карта. Но от там нататък при всяко едно включване не може да ми намери нито вътрешната, нито външната памет.

При включване светва екрана с картинка, че е свързан и излизат две устройства (Removable Disk - F G). Във тях няма нищо (0 bytes).

Предполагам има проблем с драйвери, не съм инсталирал никави, допускам че се инсталират автоматично.

А и в интернет не намерих такива.

Какъв е възможния проблем за да не се свърже?

Сподели другаде

Всички плеъри от серията Diva са евтини китайски боклуци, които в крайна сметка излизат по-скъпи от марковите плеъри заради ситуации като тази. Ще го повтарям във всяка тема за проблем с подобен плеър, с надеждата на хората да им дойде умът в главите и да спрат да купуват подобни изпражнения.

Няма нужда от драйвери. Ако махнеш допълнителната памет работи ли нормално или пак има проблем? Самият плеър работи ли поне както трябва? Т.е. проблемът е само с отварянето на паметите му чрез компютър или не работи изобщо? На друг компютър тестван ли е (за всеки случай)?

Сподели другаде

Вярно е че са евтини, като изключим това си работ добре. :)

Проблемът се оказа в USB-то. Вкарах в друго УСБ и си тръгната.

Друг е въпросът, че всички други външни устройства си работят на този вход.

Сподели другаде