Инна Публикувано Декември 25, 2011 Report Share Публикувано Декември 25, 2011 Здравейте, приятели!Дано всичко, което ще напиша не ви прозвучи като бръщолевене на някоя блондинка, не че не съм. Става въпрос за програма, която имах, но загубих и не мога да намеря отново. Проблемът е, че не зная как се казва. Инсталира ми я човек с когото загубих връзка. Приех я, като даденост и не съм се интересувала коя е и как се казва. Ползвах я във Mozilla Firefox. При отварянето на браузъра ми се появяваха две икони една до друга в полето горе в дясно. С нея можех да тегля всякакво видео абсолютно от всякъде в Интернет с едно кликване с мишката върху едната икона! /тя ставаше активна в момента, в който пусках каквото и да е видео, независимо къде/ Другата икона ми беше за настройки, къде да запазвам клиповете например. От както я загубих ровя с търсачките на каквито езици се сетя, питам всичките си познати, но никой не може да се сети за такава програма, или да ме насочи към друга подобна. Много, много се надявам да попадна тук на някой, който ще ми помогне. Стига да се ориентира във всичко, което написах до сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Декември 25, 2011 Report Share Публикувано Декември 25, 2011 Downlaodhelper ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Инна Публикувано Декември 25, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 25, 2011 Downlaodhelper ?Не. Тази за която говоря е друга. Мога да ти опиша иконките. Не се надявам много, но дано се намери някой да я разпознае и дано е наблизо, че много ще го черпя после! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 26, 2011 Report Share Публикувано Декември 26, 2011 Доколкото знам и Orbit Downloader може да се интегрира в браузъра, но има и много други такива програми/добавки, така че може просто да гадаем за твоята програма. Не мисля обаче, че DownloadHelper отстъпва по опции на твоята търсена, дори напротив. Тя е много функционална. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimojekov Публикувано Декември 26, 2011 Report Share Публикувано Декември 26, 2011 да не е ant video downloader Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Декември 26, 2011 Report Share Публикувано Декември 26, 2011 Не знам дали е тази програма: http://www.internetd...oadmanager.com/ Май не е, но действа по същия начин - на всяка страница с видео веднага ти излиза прозорец за сваляне. Прецени си дали ще я ползваш платена или....... не ;-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Какво представляваха иконките? Как изглеждаха (форма, цветове) на какво приличаха? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilichev Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/downthemall/?src=hp-dl-mostpopular Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Декември 27, 2011 Report Share Публикувано Декември 27, 2011 Не. Тази за която говоря е друга. Мога да ти опиша иконките. Не се надявам много, но дано се намери някой да я разпознае и дано е наблизо, че много ще го черпя после! Ами опиши как изглежда иконката и ....да умуваме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 15, 2012 Report Share Публикувано Февруари 15, 2012 При отварянето на браузъра ми се появяваха две икони една до друга в полето горе в дясно. С нея можех да тегля всякакво видео абсолютно от всякъде в Интернет с едно кликване с мишката върху едната икона! /тя ставаше активна в момента, в който пусках каквото и да е видео, независимо къде/ Другата икона ми беше за настройки, къде да запазвам клиповете например.Сигурно е долнопробната програма Save Flash! За клипове по-удобна програма от Internet Download Manager не знам! Съветвам те да минеш на нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост