swa5tica Публикувано Декември 21, 2011 Report Share Публикувано Декември 21, 2011 Здравейте. Търся програма, която може да записва звук от различни приложения (ex: Winamp, WMP, Virtual DJ и т.н.) с максимално качество и евентуално да записва 1:1, защото намерих една, която променя Bit rate-a постоянно и общо взето не струва. Идеята ми е, че използвам една професионална програма за DJ Mixing, но няма опция за запис, а на мен ми се иска да си запиша някои неща. Ако ме разбирате правилно, ще съм благодарен някой да помогне. С най - добри пожелания, Поздрави,Дейвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2011 Report Share Публикувано Декември 21, 2011 За твоята ситуация Virtual Audio Cable би била доста добър избор ми се струва. Платена е и е сложничка, но е направена общо взето за точно такива ситуации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост