vbonchev Публикувано Декември 14, 2011 Report Share Публикувано Декември 14, 2011 Здравейте! Имам маил в yahoo. Искам да си го изтрия но не знам как. Не знам и английски. Така че помагайте!благодаря на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2011 Report Share Публикувано Декември 14, 2011 Лесно е. Просто отвори тази страница, влез в email акаунта си, след това въведи паролата си в първото поле, във второто въведи кода от captcha изображението и накрая кликни Terminate this Account. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Декември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2011 Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 15, 2011 Report Share Публикувано Декември 15, 2011 А като се изтрие акаунта, какво означава това - ще мога ли да си чета досега приетата поща, но без да мога да получавам нова или напълно се изтрива, без никаква възможност за възстановяване? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2011 Report Share Публикувано Декември 15, 2011 Второто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 15, 2011 Report Share Публикувано Декември 15, 2011 Второто.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост