Jump to content

Добър лаптоп но с леки проблеми.

Препоръчан пост

Здравейте значи преди 2 дена дадох моят лаптоп който беше добър за музика и филми но за игри просто не ставашe беше с изключителна слаба видео карта та дадох него и още някои лев отгоре на 1 човек и си взех 1 мощно лаптопче ето и характеристиките --->

Acer ASPIRE 5741G

Intel Core i3 processor 330M (2.13GHz, 3MB L3 chache)

15.6" HD LED LCD

4 GB Memory

500 GB HDD

DVD-Super Multi DL drive

NVIDIA GeForce GT 320M

1024 MBVRAM

Acer Nplify 802.11 b/g/n

Bluetooth

Multi-in-1 card reader

6-cell Li-ion battery

Та викам си сега нов лаптоп ще си дръпна някоя готина игричка и си свалих Sinse Row 3 и Dead Island но забелязах че на Сайнт рола на макс графика ми лагва някак си и мн ме нерви като съм на медиум също но по малко и главно като карам кола но не някакъв голям лаг ами лагва за 1 сек докато карам но пак мн. се дразня защото покривам всичките характеристики и на двете игри но лагва. С Деад Иланда пък някак си пак ми лаги ама на места и само понякога даже често не колкото на Синтс рол. Лаптопа го взех 2-ра ръка както казах и незнам до колко е подържан изтрих някои програми които не ми трябваха с антивирусна Панда е така ми го дадоха. Един авер има същата видео карта абе почти същите характеристики и е пак на Acer ама ми вика на макс графика нищо не ми лаги и някфи такив филми вика само отначало като цъках GTA 4 на мах гр. не ми лагваше но след време като го напълних и почна да лагва. Изключвам просто тоя лаг на игрите да е от характер. на лаптопа.

И ви моля ако някои може да помогне да каже някоя програма да го изчистя или и аз незнам да дърпам анти вирусни да сканирам ли кфо да правя незнам. Дайте някои съвет моля ви че ми е малко тъпо така. Откога чакам да си зема нещо по мощно и ся кфо ? Айде мн писах. Съжелявам ако съм нарушил някое правило на форума одавна не съм писал тема тук. Съжелявам и за правописа просто бързам и не се съобразявам как пиша. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ !

Сподели другаде

Гледах температурите на компонентите и ето резултатите GPU - 46 ,HD0 - 28 , Core0 - 35 , Core1 - 35 Core2 - 40 Core3 - 40 нещо от сорта защото температурите се сменят с 1-2 градуса на горе после пак падат и така програмата с кято гледах е SpeedFan .. За драйверите ако можеш да ми кажеш как да видя дали са актуални ще съм ти много благодарен. A за DirectX-a нещо немога да го намеря в C и немога да видя актуален ли е .. Надявам се да ми помогнеш . Хайде ;)
Сподели другаде

Тогава това трябва да е драйверът за видео картата ти. Деинсталирай първо текущия за всеки случай и инсталирай след това новия.

DirectX можеш да изтеглиш от тук.

Сподели другаде