C_heAD Публикувано Декември 10, 2011 Report Share Публикувано Декември 10, 2011 Здравейте.Преди около седмица-две спокойно си цъках Skyrim на лаптопа и после излезнах от играта да го оставя да поизстине.След това,при включване на играта виждам някои детайли по екрана са размазани,сякаш някой е хванал детайлите на клона на някакво дърво от играта(за пример само) и го е разтегнал по целия екран.Малко след това забелязах,че проблема се появява под различни форми и в други игри.Реших да направя system restore,но нищо не се получи.Тъй като windows-a ми е OEM версия пробвах да потърся нещо от HP,но усилията ми бяха напразно.Пробвах ъпдейт на драйверите,но от ATI "ми казаха" да се свържа с производителя на лаптопа(HP).Реших да направя system recovery.Един час след това,когато всички програми бяха инсталирани и Win-a бе като нов реших пак да пробвам Skyrim.Никаква промяна.От тогава насам мина една седмица.Мислих,умувах от къде да си намеря драйвери,защото това бе единствения съвет,който получавах.Тази вечер все пак се реших пак да се обърна към HP-то и открих,че има драйвери за видео картата ми.С огромен кеф ги дръпнах и инсталирах.Проверка в device manager-всичко е наред.Да, ама не.Все още си стои размазан Skyrim-a.Не знам какво да кажа.Този лаптоп няма и година,купуван е юни месец.Конфигурацията му е както следва:Intel Core i5 M540 @ 2.53 GHzRAM:4 GBWindows 7 home 64 bitATI Mobility radeon HD5650 1 GB video cardМодел на лаптопа : HP Pavilion dv7 eq4010Някакви препоръки,предложения,съвети?Благодаря предварително. PS:това с 3D mode video RAM spikes го видях от някакъв сайт,докато ровех да видя ако някои има решение на този проблем.Очевидно и това бе без успех... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост