cherisa Публикувано Декември 11, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2011 Сега видях,че си сложила отметка на 2 имейла, а не на един. Избери само единия и нека да е този, на който има и опция за премахване на GSM - SMS Пробвала съм всички варианти - само основния, само другия, двата заедно, но резултатът е един и същ. Вече наистина не знам какво друго да направя. Сега чакам някой да благоволи да ми отговори, от линка, който съм показала в първия си пост, защото мисля, че там е най-правилното място, където да им пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 11, 2011 Report Share Публикувано Декември 11, 2011 Пробвала съм всички варианти - само основния, само другия, двата заедно, но резултатът е един и същ. Вече наистина не знам какво друго да направя. Сега чакам някой да благоволи да ми отговори, от линка, който съм показала в първия си пост, защото мисля, че там е най-правилното място, където да им пиша. Провай с този адрес http://www.facebook.com/roadblock/roadblock_me.php минаваш всички стъпки и накрая като стигнеш тук Махаш отметките на Turn On Extra Security Features - заобградени са в червено и натискаш Влизане. Ако има отметка за телефон - махаш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юли 15, 2012 Report Share Публикувано Юли 15, 2012 Как да влезна в Фейсбук с един профил, без да излизам от друг? Т.е. едновременно да съм логнат в два профила. П.П. Използвам Опера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юли 16, 2012 Report Share Публикувано Юли 16, 2012 Как да влезна в Фейсбук с един профил, без да излизам от друг? Т.е. едновременно да съм логнат в два профила. П.П. Използвам Опера. С едновременно използване на два различни уеб-браузера.Ако не желаеш да инсталираш допълнително, просто използвай Интернет Експлорър, който така или иначе си е вграден в Windows (изключвам от това число "кретенските самоделки") ИЛИ портативна версия на друг браузер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юли 16, 2012 Report Share Публикувано Юли 16, 2012 Точно това исках да избегна - на гости съм на нашите и Експлоръра ми замръзва, като ползвам Facebook.Здраве да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юли 16, 2012 Report Share Публикувано Юли 16, 2012 Точно това исках да избегна - на гости съм на нашите и Експлоръра ми замръзва, като ползвам Facebook.Здраве да е.Доколкото разбрах използваш Opera.Като не става и с Интеренет Експлорър, остават другите браузери като портативен вариант: Google Chrome Portable Mozilla Firefox Portable или инсталираш някакъв друг от по-безизвестните Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Юли 16, 2012 Report Share Публикувано Юли 16, 2012 Единствено Internet Explorer е стабиуен уеб браузър,поддържащ няколко сесии ! 8-) How to Log into Multiple Facebook Accounts - https://www.facebook.com/note.php?note_id=161914247160203Алтернативите при Chrome са чрез създаване на нов профил или използване на режима "Инкогнито" ... За FF има си някаква добавка... варианти много PS: И за Chrome има приставка https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150353303906148 " Facebook Quick login" https://chrome.google.com/webstore/detail/ihpcdjelcodenkpfkbaficnkgkmljjbf Запазва до 5 Facebook акаунта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юли 17, 2012 Report Share Публикувано Юли 17, 2012 Доколкото разбрах използваш Opera.Като не става и с Интеренет Експлорър, остават другите браузери като портативен вариант:Така и правя, но ми се щеше да става с един браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юли 17, 2012 Report Share Публикувано Юли 17, 2012 Така и правя, но ми се щеше да става с един браузър. Можеш да изпробваш това -Влизане в един и същ сайт през два акаунта едновременно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юли 18, 2012 Report Share Публикувано Юли 18, 2012 Можеш да изпробваш това -Влизане в един и същ сайт през два акаунта едновременно Тествах с портативна версия на Опера, методът работи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юли 19, 2012 Report Share Публикувано Юли 19, 2012 Благодаря. Получи се. П.П. Колко елементарно било. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitkoOS Публикувано Март 8, 2013 Report Share Публикувано Март 8, 2013 и аз имам същият проблем за логването във фейсбук,пробвах всичко и просто не става,иска ми потвърждение от мобилния !! ПОМОЩ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Galina.bankova Публикувано Април 12, 2013 Report Share Публикувано Април 12, 2013 някой отговори ли ти въобще-питам ,понеже имам същия проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maniG Публикувано Февруари 1, 2014 Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 и при мен е така с логването ;х Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост