bakhus Публикувано Декември 9, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2011 Ще се включа пак, понеже от поста ти Raven, разбирам, че си от мн. време с ATI. Ето шот как става инсталирането на драйвера и какво включва той при NVIDIA. Четох тук мнението ти, че новите драйвери са предимно насочени към новите видеокарти. Съдейки по данните на сайта на NVIDIA, май е така: http://www.nvidia.co...hql-driver.htmlПочвам да се колебая дали да ползвам инсталатора им или като теб да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 10, 2011 Report Share Публикувано Декември 10, 2011 Ами, наистина не знам доколко е възможно да се процедира по моя метод с драйвера на NVIDIA. Не съм го разглеждал скоро какво точно съдържа и не знам на теб точно какво точно може да ти потрябва. Аз ползвам този подход, защото съм наясно на мен точно какво ми трябва и осъзнавам, че евентуално може да възникнат и неудобства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Януари 10, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2012 Ето НАГЛЕДНО показно колко място заема драйвер - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Януари 12, 2012 Report Share Публикувано Януари 12, 2012 Това какво ще рече, че Windows е 62 КВ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 12, 2012 Report Share Публикувано Януари 12, 2012 По-скоро иконката или нещо от този сорт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Януари 19, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2012 Това какво ще рече, че Windows е 62 КВ? Нееее..... тези 62 КВ са размера на лога при инсталиране на directx. Rivo-to aвтоматично зададе името. Не се връзвайте на първото видяно нещо........ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост