barca_b0y Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 Здравейте,Трябва ми програма за разглеждане на .nfo файлове. Искам да е безплатна. Ще се ползва само за разглеждане и единственото, което ме интересува е бързината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 Всички такива програми са безплатни и бързи. Лично аз използвам NFOPad, която май е единствената, която се обновява все още. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 Файлове с разширение .nfo могат да бъдат отворени чрез Microsoft Notepad. Въпреки това, някои от .nfo файловете предлагат информация, която не може да бъде разгледана подробно чрез вградения в Windows текстов редактор. Като допълнителен софтуер, в този случай, бих препоръчал NFOPad. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 Notepad++ може много неща, включително и разглеждането на .nfo файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Декември 3, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2011 NFOPad ми допада. Темата е приключена, благодаря на всички, които взеха участие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост