barca_b0y Публикувано Декември 2, 2011 Report Share Публикувано Декември 2, 2011 Здравейте,От доста време ползвам програмата RocketDock и наскоро бях чел за нея, че не било хубаво да се използва, заради интеграцията си (или нещо подобно). На същото място пишеше, че може да се направи такава лента без допълнителна програма. Верни ли са тези неща?P.S. Имам още един въпрос, който не е свързан с RocketDock - на кои файлове може да се сменя иконата, без да има неприятни последици? До колкото знам не е хубаво да се сменят иконите на .exe файлове. Мога ли да се ориентирам по това, на кои файлове Windows може да сменя икони (и да не търся допълнителни програми за тези, които не може)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 Ако не се лъжа, няма начин да се създаде такава лента без допълнителна програма. И няма нищо проблемно в RocketDock, напълно редовне и дори добро приложение е.Относно смяната на иконите можеш да използваш това ръководство (на английски). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Декември 3, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2011 @Night_Raven,Благодаря. А ти имаш ли някакво изградено мнение за RocketDock спрямо другите подобни програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 Допада ми най-много от всички dock програми, но това не значи, че останалите не си заслужават. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост