niksacs Публикувано Декември 2, 2011 Report Share Публикувано Декември 2, 2011 Здравейте, не знам дали темата е за този раздел, но имам проблем с флашка ADATA C906/8GB и проблема е следния: Включвам флашката в някой от портовете, тя се инсталира и като вляза в Моят компютър ми дава следното: Сменяем диск (G:) с капацитет 0МВ. Не се отваря и не може да се форматира. Какво да правя???П.С. Флашката е на 1 ден!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 2, 2011 Report Share Публикувано Декември 2, 2011 Не си казал с каква операционна система работиш, но можеш да тестваш въпросното устройство с H2testw и да се опиташ да го форматираш с HP USB Disk Storage Format Tool. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niksacs Публикувано Декември 2, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 2, 2011 Не става с HP-то, с windows xp sp3 съм :X Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Декември 2, 2011 Report Share Публикувано Декември 2, 2011 Ако има гаранция я носи в магазина откъдето си я купил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niksacs Публикувано Декември 2, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 2, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/526/95859479.jpg/ Показва ми ето това. Няма гаранция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Питащ Публикувано Декември 2, 2011 Report Share Публикувано Декември 2, 2011 Пробвай на друго РС и ако резултатът е същия, ще трябва май и да се разделиш с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост