ale3 Публикувано Декември 1, 2011 Report Share Публикувано Декември 1, 2011 Проблема е следният:Преди известно време едната ми тонколона спря да работи и си мисля,че е грешка в настройките на компютъра,защото тонколоните ми са свързани към компютъра през http://www.nodevice.com/images/sm/big/2008_08_09_14_50_26/4188_1.jpg.И тъй като,СД плеъра притежава вградено радио,реших да пробвам дали без звукът да идва от компютъра ще има проблем и проблем нямаше(двете тонколони работят без проблем).Това ми е саунд картата C-Media CMI9739A/9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller!Някой да има идеи от къде може да идва проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 1, 2011 Report Share Публикувано Декември 1, 2011 Като за начало ще е добре да пробваш с друг кабел или други колони/слушалки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост