Angel Peshev_6671 Публикувано Ноември 27, 2011 Report Share Публикувано Ноември 27, 2011 Здравейте, имам един проблем с DVD player.Свързвам тонколоните,пускам някаква музика и се чува някакъв звук като "Тиииииииииитттт" постоянно и леко музиката ,която съм пуснал.Пробвал съм и на радио пак е така и на АУХ.Моля ви помагайте.DVD-то е САНГ(не е хубавно ,но ми върши работа) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Ноември 27, 2011 Report Share Публикувано Ноември 27, 2011 Най-вероятно това е брум на нулата. Как е свързано DVD-то ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel Peshev_6671 Публикувано Ноември 27, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2011 Ми преди не го правеше тоя проблем...С АУХ вход към компютъра ,но и при другите режими като ДВД и радио пак прави същото .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2011 Report Share Публикувано Ноември 27, 2011 Ако разкачиш кабела от входа (AUX), тогава при DVD или CD пак ли има проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel Peshev_6671 Публикувано Ноември 28, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Да проблема си оставам ... Той се появява още щом натисна power бутона ..започва да пищии Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2011 Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Не съм техник и не мога да кажа къде точно е проблемът, но определено ще е в усилвателя/плеъра. Не ме учудва, защото тия измислени китайски боклуци не са проектирани за качество и издръжливост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Питащ Публикувано Ноември 28, 2011 Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Дааа, ако си изпълнил всички съвети и предписания до тук и проблема остава, то опциите са 2:- Техник- СмянаНе винаги евтините модели или "Кучи марки" техника са лоши, но повредят ли се , то най добре сменяй!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост