newcomer Публикувано Ноември 25, 2011 Report Share Публикувано Ноември 25, 2011 Здравейте! Появи ми се проблем при писането - ако пропусна някоя буква и се опитам да я напиша, ми се изтрива следващата и т.н. до последната буква. На практика трябва да пренапиша всичко наново. Може би съм натиснала, без да искам, някоя клавишна комбинация? Много е неприятно. Можете ли да ми помогнете? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Ноември 25, 2011 Report Share Публикувано Ноември 25, 2011 Натисни веднъж бутон "Insert" от клавиатурата и би трябвало да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
newcomer Публикувано Ноември 25, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2011 Оправи се!!! знаех си, че е нещо съвсем просто. Много ти благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост