pipito Публикувано Ноември 23, 2011 Report Share Публикувано Ноември 23, 2011 Имам инсталирана 2003 версия,но на английски. Посещавам курс за компютърна грамотност и там се работи с български интерфейс ,пак 2003 версия.Кажете ми дали може да се изтегли само бг. фейс ?Опитах със Start - Programs - Microsoft Office - Microsoft Office Tools - Microsoft Office 2003 Language Settings,но не се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 23, 2011 Report Share Публикувано Ноември 23, 2011 За съжаление не може да се изтегли само Български интерфейс - самият Office пакет е изцяло на български. В Интернет пространството има неофициални преводи, но те са със съмнителна достоверност и качество. Попитай преподавателите на курса дали не могат да ти помогнат по някакъв начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Ноември 24, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2011 А възможно ли е да деинсталирам английския вариант и да ми посочите от къде да изтегля българския пакет.Благодаря за отговора!Или в краен случай( ще ме прощавате ,но наистина някои неща не ги знам и за това се обръщам за съвет) може ли преподавателя да свали на диск пакета и аз да си го инсталирам.Имам опит в деинсталиране и инсталиране на програми,но този пакет ми е в мъгла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 24, 2011 Report Share Публикувано Ноември 24, 2011 Има два начина за промяна на интерфейса на Microsoft Office 2003: 1. Инсталиране на Office 2003 Bulgarian - това е отделна инсталация на Microsoft Office 2003, като интерфейсът е на български език. Софтуерът може да бъде инсталиран както самостоятелно, така и върху съществуваща вече инсталация. Закупува се.2. Инстаране на Microsoft Office Multilingual User Interface Pack - Закупува се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Ноември 24, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2011 Ок,но при опит да отворя страница ,,как да купим,, ми изписва,че заяванета стр. не може да се намери.Ще проверя в специализираните магазини какво ще предложат.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост