Jump to content

Microsoft Office с български интерфейс

Препоръчан пост

Имам инсталирана 2003 версия,но на английски.

Посещавам курс за компютърна грамотност и там се работи с български интерфейс ,пак 2003 версия.

Кажете ми дали може да се изтегли само бг. фейс ?

Опитах със

Start - Programs - Microsoft Office - Microsoft Office Tools - Microsoft Office 2003 Language Settings,но не се получава.

Сподели другаде

За съжаление не може да се изтегли само Български интерфейс - самият Office пакет е изцяло на български. В Интернет пространството има неофициални преводи, но те са със съмнителна достоверност и качество.

Попитай преподавателите на курса дали не могат да ти помогнат по някакъв начин.

Сподели другаде

А възможно ли е да деинсталирам английския вариант и да ми посочите от къде да изтегля българския пакет.

Благодаря за отговора!

Или в краен случай( ще ме прощавате ,но наистина някои неща не ги знам и за това се обръщам за съвет) може ли преподавателя да свали на диск пакета и аз да си го инсталирам.

Имам опит в деинсталиране и инсталиране на програми,но този пакет ми е в мъгла.

Сподели другаде

Има два начина за промяна на интерфейса на Microsoft Office 2003:

1. Инсталиране на Office 2003 Bulgarian - това е отделна инсталация на Microsoft Office 2003, като интерфейсът е на български език. Софтуерът може да бъде инсталиран както самостоятелно, така и върху съществуваща вече инсталация. Закупува се.

2. Инстаране на Microsoft Office Multilingual User Interface Pack - Закупува се.

Сподели другаде

Ок,но при опит да отворя страница ,,как да купим,, ми изписва,че заяванета стр. не може да се намери.

Ще проверя в специализираните магазини какво ще предложат.

Благодаря!

Сподели другаде