Jump to content

Съвет за нова видео карта

Препоръчан пост

Искам да си сменя Видео картата-ASUS 4830 512mb DDR3 256bit с някоя по добра видео карта за моята конфигурация,защото вече издъхва на новите заглавия.Досега съм играл на 1920/1080 на средни настройки ,даже новото call of duty na max,но има някой който на медиум лагва много,а low не ми се играе Нямам пари за нова ПС конфигурация така ,че препоръчайте ми нещо което поне още една година ще ме изкара .и което да пасва на конфигурацията ми, Мерси предварително

Gigabyte GA EP35-D4S

Intel Pentium gual core E2200 2.2 Ghz(клокнат на 2x 2.93)

A-data 2x2GB DDR-2 800

FORTON 500W

LCD monitor ASUS VH222D/резолюция 1920/1080 Full HD

WIN 7 64bit

Сподели другаде

Тъй като картите, които могат да бъдат споменати, са доста на брой, ето един кратък списък, който може да Ви бъде полезен.

http://img838.imageshack.us/img838/5084/performanceofgpu.gif

Нека се има в предвид, че този списък е остарял и в него не са включени картите от AMD Radeon 6000 серия на ATI и GeForce 500 серия на Nvidia. 4830 попринцип е бюджетна карта и е нормално да не се справя добре при някои нови заглавия.

Сподели другаде

AMD Radeon HD 6770

AMD Radeon HD 5830

AMD Radeon HD 5770

Нека се има в предвид, че ще може да е нужен и ъпгрейд на процесора, за да се възползвате от максималния потенциал на видеокартата. Цените на тези видеокарти варират между 150-220 лева, ако бъдат закупени в България. Мисля, че са добра инвестиция, но Ви съветвам да изчакате мнението и на други колеги, които да изразят мнение по темата.

Сподели другаде

AMD Radeon HD 6770

AMD Radeon HD 5830

AMD Radeon HD 5770

Нека се има в предвид, че ще може да е нужен и ъпгрейд на процесора, за да се възползвате от максималния потенциал на видеокартата. Цените на тези видеокарти варират между 150-220 лева, ако бъдат закупени в България. Мисля, че са добра инвестиция, но Ви съветвам да изчакате мнението и на други колеги, които да изразят мнение по темата.

До 200лв горе долу това е избора, пък и захранването което има не е от най-качествените.

Бих взел 6770, поне е по-ново поколение.

Сподели другаде