Jump to content

Програмата CadStd (за чертане), и регистъра в windows.

Препоръчан пост

Така, значи за образователни цели искам да я ползвам. Изтеглих програмката от официалния сайт, и я инсталирах. Но се оказа че ще ми трябва за по-късно. А и за малко по-дълго от даденото от програмистите на CadStd време за 30 дни безплатен тест. Е, след като я инсталирах, той вече тече. А не я ползвам...,-засега. Има ли начин да намеря в регистъра данните за това кога съм я инсталирал? И да я направя от днес или там така че да мога и малко след 30-те дни да я ползвам. Знам че не е законно. (Много бих искал да им платя там 35 ли колко бяха доларите, ама няма как, нита ВИЗА нито Мастер кард в плик ли да им дам? По пощата? А пари бол,...вчера с лопата рих,...мноого имам не съм ги броил още ...). Знам че след преинсталация пак ще стане, но мисля че има и друг начин. Даже и за обща култура питам. А, ако я деинсталирам, и после пак я кача - ще тече ли времето от първата инсталация,или времето когато не е била на компютъра ще се приспадне...? Ако имате идея, ще се радвам да пишете.
Сподели другаде

Безплатната версия не ти ли върши работа?

Друго, за което се сещам, е да си намериш нещо безплатно - тази страница е добра отправна точка.

Относно удължаването на безплатния период за тестване - аз не бих се занимавал. След като я "излъжеш" да работи, може да спре точно, когато най-много ти трябва.

Сподели другаде

Върши ми, но сега не я ползвам. А като ми потрябва ще изтече безплатното. Както и да е. Ще видя какви програми имаш в предвид, може да пробвам. FreeCAD---

:look:

Благодаря.

Сподели другаде