walter Публикувано Ноември 16, 2011 Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Имам следния проблем,преинсталирах си windows-a, ( windows xp ,SP3) и въпреки че пробвах едни от последните драйвери за видеото (видео картата ми е NVIDIA GeForce 8600 GT) 285.58-desktop-winxp-32bit-international-whql, при местене на прозорци и скролиране ми сече картината,че даже на моменти все едно като на вълни става. Кажете как може да се разреши проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Ноември 16, 2011 Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Можеш ли да си избереш 1280х1024 ???Ако не:http://www.pcpitstop.com/drivers/download/NVIDIA~GeForce~8600~GT.html - от тук вземи подходящия за теб драйвер. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
walter Публикувано Ноември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Можеш ли да си избереш 1280х1024 ???Ако не:http://www.pcpitstop...ce~8600~GT.html - от тук вземи подходящия за теб драйвер. ../../../public/style_emoticons/default/smile.gifУспех! Да,мога да избера 1280х1024,но проблема си остава,а драйверите ги бях изтеглил именно от сайта,който и ти ми препоръчваш, но за жалост отново без резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2011 Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Драйвери се теглят от официалните сайтове или от надеждни и доказани софтуерни портали. Не от измислени сайтове като този. От тук например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
walter Публикувано Ноември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Драйвери се теглят от официалните сайтове или от надеждни и доказани софтуерни портали. Не от измислени сайтове като този. От тук например.Вече незнам,дали проблема е от драйвеите,но когато пусна компютъра преди да ми зареди windows-a, дето изписва конфигурацията на компа или там кот пише,буквите са леко размазани, а после кат зареди има няккави светли черти на диспеля който не се махат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2011 Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Възможно е и самата карта да дава дефект. Ще е добре да се тества на друг компютър за всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост