miazmatik Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Някой пробвал ли е версия 2012 на AVG free имам предвид,за да сподели как се държи? или ако не става споделете ми най-леката антивирусна за XP,която да ползвам с windows firewall, не искам хипс,забавяне на нета или нещо подобно,пробвах Microsoft Security Esential,не съм доволен, тежи си...търся възможно най-лекия вариант за защитал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Личното ми мнение е, че най-леките програми са Avira AntiVir Personal и avast! Free Antivirus. Поне от безплатните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Някой пробвал ли е версия 2012 на AVG free имам предвид,за да сподели как се държи? или ако не става споделете ми най-леката антивирусна за XP,която да ползвам с windows firewall, не искам хипс,забавяне на нета или нещо подобно,пробвах Microsoft Security Esential,не съм доволен, тежи си...търся възможно най-лекия вариант за защиталМоето мнение е, че програмата не е читава, има и проблеми при деинсталация! Бих ти препоръчал като безплатна програма да ползваш Аваст! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Моето мнение е, че програмата не е читава, има и проблеми при деинсталация! Бих ти препоръчал като безплатна програма да ползваш Аваст! +1 за деинсталацията. Аз имах наскоро горчив опит със стара версия на AVG 7.5. Направо ми се разказа играта, едва едва е махнах, какви ли не инструменти използвах за отстранявате й. И накрая и регистри ръчно трих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Аваст я слагах скоро и ми бавеше нета от уеб щита ли е не знам, за това я махнах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Ноември 16, 2011 Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 +1 за деинсталацията. Аз имах наскоро горчив опит със стара версия на AVG 7.5. Направо ми се разказа играта, едва едва е махнах, какви ли не инструменти използвах за отстранявате й. И накрая и регистри ръчно трих.Знам...тя практически не се деинсталира чисто, а и често преебава системата след деинсталация. Не я харесвам тази програма! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Ноември 16, 2011 Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Пробвай Panda Cloud Antivirus Free.От близо два месеца я ползвам и съм много доволен.Адски лека е,все едно я няма на компа.Прочетох добри неща за нея и рекох да я пробвам,и за сега мисля че не съм сбъркал.Инак до сега все с Аваст или майкрософстката съм карал,ама първата в последно време взе да ми лази по нервите с фалшиви тревоги и плюс това хич не е лека,а втората с начина на ъпдейт,я траях достатъчно дълго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост