Petq Stavarova Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Здравейте на всички!DIAMOND 360000N е антена за увеличаване на безжичния сигнал с уж прекрасни характеристики.Закупих си такава антена, и сигнала който долавям с нея няма никаква разлика от този който си ловя и без нея...Въпроса ми е някой попадал ли е на подобен проблем и дали знае дали проблема може да е в самата антена, защото е чисто нова и невярвам чак пък толкова да не върши това за което е направена...Много ще съм блаогдарна на коментари по темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 По какъв начин измерваш силата на сигнала? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petq Stavarova Публикувано Ноември 14, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Самата антена има диск който върви с нея и когато инсталирам програмата, същноста й е да ми показва процентите на който се хваща интернета. Пък и когато търся сигнал ми показва сигнала със и без антената със няколко чертички максимума мисля че беше 5, а примерно със и без антената е 2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Тези "чертички" и проценти са доста неточни показатели.С каква операционна система работиш? Опитай да стартираш WirelessNetView с и без въпросната антена и покажи по един screenshot. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petq Stavarova Публикувано Ноември 14, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Ето го фаила дето искаше Иначе съм с Windows 7 Ето това е и с антената, наистина хваща повече рутери но сигнала не е по добър.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 При някои мрежи имаш известно подобрение, но наистина е малко...Опитай да насочиш устройството в различни посоки, промени и разположението на страничните антени.Като цяло не съм впечатлен, а гледам, че има и друга подобна тема за това устройство - Проблем с wifi антена.Може би е добре да я върнеш в магазина или да поискаш тест на място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Adela Публикувано Януари 17, 2012 Report Share Публикувано Януари 17, 2012 Здравейте, аз също закупих антена DIAMOND 360000N и имам малък проблем, компа не я разпознава. В комплекта няма диск с драйвери, продавачът каза че компа би трябвало да я разпознава. Инсталирах какви ли не драйвери не става и не става, все не я разпознава, дори пробвах с програмата Driver Genius, тя открива някакъв драйвер, но не го сваля просто дава грешка точно на този драйвер и дотам. Та, питането ми е, дали може някой да ми помогне или да я връщам и да си взимам парите обратно? Много искам да я подкарам но инсталирах 1000 драйвера и нито един не става :(((( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
milenkk Публикувано Юли 19, 2012 Report Share Публикувано Юли 19, 2012 Решението е инсталация на драверите за Ralink RT3070, има ги в нета безплатно, и започва да намира мрежи през програмата на ралинк. Но спира нормалния wireless на уина. За да се пусне се отива в services и на wireless zero configuration се дава старт. При мен поне така започна да бачка след доста ядове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост