Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Дявол го взел, какво значи "неактивен"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 За мене е неактивен прозореца , когато кликна и не се задейства , не е почернен , както горния прозорец и като кликна на него , нищо не става .За мене такива неактивни прозорци винаги са ми били мъгла .Даже и в гъгъл не съм могъл да намеря инфо. Моля за обяснение , че и занапред да се справям . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 За мене е неактивен прозореца , когато кликна и не се задейства , не е почернен , както горния прозорец и като кликна на него , нищо не става .За мене такива неактивни прозорци винаги са ми били мъгла .Даже и в гъгъл не съм могъл да намеря инфо. Моля за обяснение , че и занапред да се справям . Виж картинката къде сочи стрелката Натисни там където сочи червената стрелка, това е "падащо" меню ...и оттам избери не output, а input.Ако не можеш да избереш нищо друго освен output, докажи го, като кликнеш на стрелката и докато е "паднало" надолу менюто, направи скрийншот с бутона от клавиатурата Print Screen, после го пейстни в Paint, запиши го на работния плот и го постави в мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 mazarin , разбрах .Досега ставаше въпрос за втория прозорец, там наистина прозореца не е активен . Този , който ми го показваш е първия , от горе надолу.Сега прегледах и видях че след последното действие е оставен на input . давам скрийншот, въпреки че е на input , пак го няма микрофон , където да дам чавка .Нещо се разминаваме напоследък , но отчитам че вината е в мен . Пак нямам лента при теста на микрофона . Имам два микрофона , и двата са изпробвани нееднократно , работят . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 За да го е изисквал Администратора значи е имал нещо предвид, ще оставя на него да довърши. Намесих се дотолкова, че да се изясните... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Имаш микрофон:http://i.imgur.com/V0ZAf.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Не мога да повярвам, да наистина е така .Благодарности за Night_Raven . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2011 Много се извинявам , че пак вдигам темата , но нямам и нямам микрофон.На теория би трябвало да имам , а на практика нямам .При теста за микрофон не се движи лентата и не се чува звук .Отбелязвам , че пробите са правени с два изпробвани работещи микрофона .Давам скрийншот .Там може би специалист ще може да разгадае причината .Аз нямам идея какво е . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2011 Report Share Публикувано Ноември 19, 2011 В Device Manager има ли устройства с удивителна/въпросителна? Освен Realtek HD Audio Input имаш ли други устройства в долното падащо меню в звуковите настройки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 20, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2011 В Device Manager има ли устройства с удивителна/въпросителна? Освен Realtek HD Audio Input имаш ли други устройства в долното падащо меню в звуковите настройки?Давам скрийншотове на исканата онформация . Дано да е това , което търсите .В Device Manager действително имам жълта въпросителна на видео контролера . Аз на този комп не използвам камера . Опитвал съм се да ъпдейтвам контролера , деинсталирал съм го и пак съм го инсталирал , но няма промяна .Вероятно трябва да е включена камера и тогава да стане това, не съм сигурен .А в долното падащо меню на войс няма друго освен Realtek HD Audio Input .Ей сега пак тествах микрофона за да съм сигурен , че информацията ми е актуална.Уиндос СП3 го ъпдейтнах преди 3-4 дни .ИЕ8 го деинсталирах и инсталирах наново , поради друга причина . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 23, 2011 Report Share Публикувано Ноември 23, 2011 Можеш да опиташ да инсталираш актуална версия на драйвера, която можеш да намериш тук. Би трябвало да пасне. Ако пасне, провери дали при свързване на микрофона се появява прозорец, искащ потвърждение какво е свързано.Освен това ти препоръчвам да си инсталираш и драйвера за видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 25, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2011 http://prikachi.com/images/837/4077837V.jpgИнсталирах драйверите от посочения линк. Няма промяна. Давам снимка на двата микрофона , които успешно са работил на стария комп IBM .Не знам дали си въобразявам нещо , че може би трябва специален микрофон за този комп , в което силно се съмнявам .Използвам и микрофонните входове от предния и задния панел .Истината е , че при силно духане с уста при допрени уста до микрофона се чува слабо духането във слушалките , а на теста зелената лента се отклонява, да кажем на 10 % . Това ,разбира се не го смятам за нормална работа . Изпробвано в скайп , не ме чуват .Чудя се дали да си купя някой евтина звукова карта и да пробвам с нея.Имам един модем , който има и вход за микрофон и изход за слушални. Май ще трябва най напред да пробвам с него и тогава да вземам външна звукова карта.Преинсталирах драйвера за видео картата . ПС: Забравих да кажа ,че при куплиране на жака на микрофона с компютъра не се явява балон/прозорец че устройството се разпознава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2011 Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Допусках, че е възможно да има проблем с жака, но ако при свързване и в двата има проблем, значи трябва да е нещо друго. Дай снимка от панела на Realtek. Идеята да пробваш с отделна звукова карта не е лоша, но първо опитай да намериш карта назаем, за да не купуваш. За всеки случай направи и следното... Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметка на Hide Microsoft entries -> OK;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 28, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Снимката на панела на Realtek ... ами не знам как да стане , сори .Ето и лог от Autoruns , дано да е това което искате . Дано сега се прикрепи файла .AutoRuns1.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2011 Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Относно снимката, виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост