mirkata Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 След нова преинсталация инсталирах нужните драйвери от сайта на производителя .http://h20000.www2.h...5&swEnvOID=1093Нямам звук . Може би грешката ми е , че като нямах звук освен Realtek High Definition Audio Driver инсталирах и Microsoft Windows XP SP2 Universal Audio Architecture Update (Q888111) .След рестарта имах звук и на вградения малък говорител и на слушалки . За да се уверя че няма да имам проблеми със звука , изключих 1-2 пъти компа и го включих, имам звук , до тук добре .Но на другата сутрин звука липсва. Хайде наново инстал драйвери зук от производителя , нямам пак звук , че досега .Ето данни , които ще ви подскажат какъв е проблема : Уж всичко нормално , пък нямам звук , липсва иконката за говорителя.Моля за помощ . ПС: Забравих да кажа ,че и микрофона работеше , но при много силен звук .Сега обаче заедна със звука и микрофона не работи . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Windows-а ти е със Service Pack2, така ли да разбирам?Изтрий драйверите от контрол панела, рестартирай, изтегли тези драйвери и ги инсталирай http://softvisia.com...d.php?view.1235Би трябвало пакета, който ти давам като линк да поддържа и твоята аудио картаМисля, че е крайно редно да инсталираш Service Pack 3!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Изтегли този .reg файл, кликни два пъти върху него, потвърди с Yes и после с OK. Накрая рестартирай системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 14, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Windows-а ти е със Service Pack2, така ли да разбирам?Изтрий драйверите от контрол панела, рестартирай, изтегли тези драйвери и ги инсталирай http://softvisia.com...d.php?view.1235Би трябвало пакета, който ти давам като линк да поддържа и твоята аудио картаМисля, че е крайно редно да инсталираш Service Pack 3!!!! Разбира се след преинсталацията наскоро , съм с СП3, ето За сега ще изпълня указанията от този пост, след това ще изпълня указанията от ваш пост N 3. Изтегли този .reg файл, кликни два пъти върху него, потвърди с Yes и после с OK. Накрая рестартирай системата. OK , всичко изпълнено и звука се възстанови и иконката на говорителя се показа .Благодаря за спешната помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 14, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Да , ама сега пък микрофона не работи , изпробвано .Уж наглед всичко е наред .Какво да се прави , пак очаквам помощ . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 А микрофонът избран ли е за основно записващо устройство? Т.е. настройките в аудио панела на Windows наред ли са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 14, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 А микрофонът избран ли е за основно записващо устройство? Т.е. настройките в аудио панела на Windows наред ли са?Вероятно става въпрос за настройките от контрол панел/sound and.../ voice/device.../advansed - там според мен са добре .Не мога да се сетя от къде да избера микрофона за основно записващо устройство ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 За всеки случай виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 За всеки случай виж тази тема.Видях темата , има липси при мене .Например липсва микрофон , за да дам чавка там , може би това е проблема .Но не знам от къде да измъкна този микрофон в пропъртис ..Пък и не е активно Рекординг Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Във втория прозорец от падащото меню избери Realtek HD Audio input. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Във втория прозорец от падащото меню избери Realtek HD Audio input.Ако става въпрос за този прозорец (дано не бъркам ) , там няма Realtek HD Audio input. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Говоря за прозореца, който е на второто изображение от предния ти коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Говоря за прозореца, който е на второто изображение от предния ти коментар.Aма точно този прозорец не е активен .ето скрийншот Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Как така не е активен? Правиш му шот. Не схващам какво не му е активното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Как така не е активен? Правиш му шот. Не схващам какво не му е активното. То хубаво , ама като не знам как . За мене е неактивен прозореца , когато кликна и не се задейства.За мене такива неактивни прозорци винаги са ми били мъгла .Даже и в гъгъл не съм могъл да намеря инфо. Моля за обяснение , че и занапред да се справям . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост